Sari la conținut

Sacrificiu MATERN: bolnavă de cancer, o femeie a refuzat chimioterapia pentru a-și naște copilul. S-a stins din viață la doar 44 de ani, imediat după naștere

Sacrificiu MATERN: bolnavă de cancer, o femeie a refuzat chimioterapia pentru a-și naște copilul. S-a stins din viață la doar 44 de ani, imediat după naștere

Dovada supremă de dragoste a unei mame este dorința de a-și aduce pe lume copii, cu orice preț.

Este povestea dramatică a Annei Evgrafova, o mamă de origine rusă și coafeză de profesie. A venit în urmă cu ani buni în Italia pentru o viață mai bună.

A vrut cu orice preț să își aducă copilul pe lume, așa că atunci când a aflat că are cancer a refuzat să facă chimioterapie. Anna s-a stins din viață la doar 44 de ani la spitalul Avezzano, din Italia.

Aici l-a cunoscut pe Riccardo și și-a întemeiat o familie alături de el.

Sacrificiu: a vrut să devină mamă și a refuzat tratamentul

Femeia a primit diagnosticul crunt din partea medicilor, chiar atunci când era însărcinată: trupul său era mâncat de un cancer agresiv.

Cu toate acestea, dorința acesteia a fost să ducă sarcina până la capăt cu prețul vieții. Familia ei a sperat continuu că o minune se va întâmpla și se va vindeca.

Deși era însărcinată pentru a treia oară, a refuzat însă să avorteze și a vrut să își ducă sarcina la capăt. Astăzi, cel mai mic copil al său are 6 luni.

Acasă o mai așteptau doi băieți: unul de 17, dintr-o căsnicie anterioară, iar altul de 3 ani, din relația cu cel de-al doilea soț, scrie fanpage.it.

La scurt timp după ce a născut, starea de sănătate a mamei s-a înrăutățit treptat, din august anul trecut și până la moartea acesteia, pe 13 martie.

Pe rețelele de socializare au ajuns multe mesaje de condoleanțe în memoria tinerei mame, sosite din Rusia cu ani în urmă.

„Nu voi uita niciodată discreția și finețea ta… de atâtea ori văzându-te dansând sau întâlnindu-te pe stradă m-am gândit în sinea mea: „ce femeie frumoasă!”

„Într-o zi mi-ai făcut părul… și am profitat de o conversație în fața unei cafele… cât de consternată sunt acum”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel