joi, martie 30, 2023

S-a stins din viață Șefa Secției de Cardiologie a Spitalului Județean Sibiu. Medicul-șef al Secției Clinice Cardiologie I a Spitalului Județean Sibiu, dr. Gabriela Eminovici, a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

Reprezentanții spitalului în care medicul Gabriela Eminovici era zi de zi în slujba pacienților săi, au făcut cumplitul anunț:

„Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul SRS-CoV-2. Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace! S-a stins din viață un cardiolog de excepție, cu o pregătire deosebită și cu o reală vocație, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârșit. Dna. Dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu devotament și empatie și va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât și în inimile pe care le-a tratat și le-a dat șansa la viață. Îi aducem un pios omagiu iar gândurile noastre bune se îndreaptă către familia îndurerată și îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe!” – se arată în mesajul Spitalului Județean de Urgență Sibiu.

Te-ar mai interesa: Dinu Maxer face dezvăluiri după ce s-a zvonit că m...

Mesajul se încheie cu un apel la vaccinare transmis către populație:

„Din nefericire, deși mai avea multe de oferit, atât pe pan profesional cât și pe plan personal, viața și cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecția cu SARS-CoV-2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor. Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări și a cazurilor grave, prin vaccinare”.

Medicul Gabriela Eminovici a fost internată în data de 20 aprilie, fiind infectată cu coronavirus. Câteva zile mai târziu, starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transferată în modularul ATI COVID.

Te-ar mai interesa: Avertizare NASA: Posibile furtuni geomagnetice vin...

Familia femeii găsise un spital din Germania unde spera ca aceasta să primească ajutorul salvator. Transferul fusese deja aprobat, însă transportul cu o aeronavă specială costa 40.000 de euro, așa că familie făcuse apel pe o rețea socială pentru a strânge fondurile într-un timp cât mai scurt.Din păcate, organismul medicului a cedat.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private