Sari la conținut

Salma Hayek împărtășește cel mai bun secret de frumusețe pentru o față tânără, fără riduri

FOTO: RETETE SI VEDETE

Salma Hayek împărtășește cel mai bun secret de frumusețe pentru o față tânără. Când vine vorba de a avea un ten impecabil și tineresc, Salma Hayek este expertă.

Pentru a avea o piele uimitoare, vedeta a pus în aplicare o metodă care a poziționat-o ca fiind una dintre celebritățile care arată cel mai bine după 50 de ani.

Recent, ea a dezvăluit care este secretul ei și partea cea mai bună este că îl poți folosi și tu fără să investești sute de lei. Îți spunem ce face în fiecare dimineață pentru a avea un chip tânăr și FĂRĂ riduri.

Salma Hayek împărtășește cel mai bun secret de frumusețe pentru o față tânără și fără riduri

Într-un interviu acordat revistei Glamour, Salma Hayek a dezvăluit cel mai bun secret de frumusețe al ei, pentru că la 56 de ani arată spectaculos. Este pur și simplu o rutină zilnică pe care o pune în aplicare de mulți ani, pe baza sfaturilor primite de la bunica ei. Și nu, nu a cheltuit milioane pe tratamente faciale, pentru că această metodă este la îndemâna oricui.

FOTO: RETETE SI VEDETE

În fiecare dimineață, când se trezește, evită să se spele pe față pentru că bunica ei i-a dezvăluit că în timpul nopții este momentul în care fața generează colagen, precum și uleiurile naturale care ne fac să arătăm tineri. De aceea nu se spală pe față când se dă jos din pat.

Singurul lucru suplimentar pe care îl face este să pulverizeze apă de trandafiri pentru a-l hidrata. Dacă doriți să aplicați acest sfat, vă spunem cum să o faceți și care sunt beneficiile.

Cum să folosești apa de trandafiri pentru a menține o față tânără?

Apa de trandafiri are proprietăți precum vitaminele C, B și E, care ajută fața să arate hidratată, iluminată și previne îmbătrânirea prematură. De asemenea, ajută la diminuarea ridurilor și a liniilor fine.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel