sâmbătă, iunie 3, 2023

Săptămâna neagră! Un pacient Covid, dependent de oxigen, a sărit de la etaj. În urmă cu doar câteva zile, alți pacienți Covid au recurs la același gest.

Sâmbătă, 13 noiembrie, un alt pacient Covid a recurs la un gest dramatic, pentru a pune capă durerilor. Un bărbat în vârstă de 62 de ani, infectat cu COVID-19, s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni, judeţul Argeş. Acesta era dependent de oxigen.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Leon Dănăilă: “Adevărata maladie Alzheim...

Un singur candidat pentru conducerea Spitalului Leordeni

Săptămâna neagră! Un pacient Covid, dependent de oxigen, a sărit în gol, de la etaj

Bărbatul a supravieţuit căderii, totuși s-ar fi ales cu fractură de femur. Acesta a primit imediat îngrijiri medicale.

„O asistentă l-a găsit și i-a acordat primul ajutor, apoi a chemat ambulanța care l-a dus la spitalul din Pitești. Din primele investigații rezultă că bărbatul are un picior fracturat și o lovitură la cap. El va fi investigat la spitalul din Pitești, inclusiv la computerul tomograf”, a declarat Marian Clipici, managerul unității medicale, potrivit Gândul.ro.

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 7 al Institutului Fundeni, iar o femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Floreasca

Reamintim că în urmă cu doar câteva zile, pe 5 noiembrie, alți pacienți Covid au ales să-și încheie socotelile cu viața, sărind de la etaj. Este vorba despre un pacient în vârstă de 70 de ani, cu cancer în fază terminală la stomac, care s-a aruncat de la etajul 7 al Institutului Fundeni din Capitală. Bărbatul a decedat puțin mai târziu, chiar în mașina SMURD.

Te-ar mai interesa: Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci piz...

În dimineața aceleiași zile, o femeie bolnavă de Covid, în vârstă de 61 de ani, s-a aruncat şi ea de la etajul şase al Spitalului Floreasca din Bucureşti. Femeia era internată la Spitalul Floreasca de joi seara şi era singură într-o rezervă a unităţii medicale. Din nefericire, femeia a murit puțin mai târziu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private