luni, decembrie 5, 2022

Sărbătoare 24 Septembrie. Astăzi, calendarul creștin ortodox o pomenește pe Sfânta Muceniță Tecla, prima femeie martir pentru Iisus Hristos.

Biserica Ortodoxă Română (BOR) îi prăznuiește în această zi, 24 septembrie, pe Sfânta Muceniță Tecla și Sfantul Siluan Athonitul. Sfânta Tecla este prima femeie martiră pentru Iisus Hristos. În Sinaxarele Bisericii este socotită întocmai cu Apostolii.

Te-ar mai interesa: Mini accident vascular cerebral: cum îl recunoaște...


Rostește cea mai puternică rugăciune

Sărbătoare 24 Septembrie. Rostește cea mai puternică rugăciune: “Sfânta Întâia-Muceniță Tecla Sfântă Tecla, privește din ceruri către noi, cei neputincioși și împovărați cu multe păcate, care cerem de la tine ajutor și călăuzire. Ceea ce din tinerețe ai slujit lui Hristos, povățuiește pe cei tineri să iubească pe Domnul și să împlinească sfintele Lui porunci.

Ceea ce ai fost întocmai cu Apostolii, dăruiește-ne să devenim apostoli ai lui Dumnezeu prin viețuirea, prin faptele și prin cuvintele noastre, ca să fim lumină în lume.

Tu, ceea ce te-ai rugat pentru sufletul răposatei Falconila și ai înduplecat pe Dumnezeu să o izbăvească din focul cel de veșnic, fii mijlocitoare pentru iertarea sufletelor celor dragi ai noștri, care au trecut la cele veșnice.

Te-ar mai interesa: Această miere este AUR pentru ficat. Este recomand...

Iar nouă, celor aflați pe marea învolburată a acestei vieți trecătoare, ajută-ne să împlinim făgăduințele Sfântului Botez, să spălăm cu lacrimi de pocăință întinăciunea păcatelor, și să dobândim îndreptarea vieții, prin viață virtuoasă.

Înalță rugăciuni către Domnul Hristos, ca să întărească poporul bine-credincios în fapte bune, să ne dăruiască cele de trebuință în viața aceasta, și toate cele de folos pentru mântuirea sufletelor, să ne păzească de căderi în păcat, și să ne învețe a viețui potrivit voii Sale, ca să ne învrednicim a ajunge întru lumina cea neînserată a Împărăției Sale celei veșnice, și să slăvim, împreună cu toți sfinții, pe Tatăl, și pe Fiul, și pe Sfântul Duh, în vecii vecilor.

Te-ar mai interesa: Atenție la urinarea frecventă! Poate fi semn de di...

Amin”, este rugăciunea puternică pe care trebuie să o rostești pe 24 Septembrie, potrivit Secretele.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private