luni, august 2, 2021

Sărbători fericite și magice, asta urăm și ne dorim tot timpul, mai ales de Crăciun. Ce schimbări uriașe aduc Luna Nouă și eclipsa inelară de Soare în Capricorn?

Crăciunul lui 2019 va fi realmente magic,

fiindcă un eveniment astral deosebit de important se petrece chiar în a doua zi de Crăciun.

A treia si ultima Eclipsa de Soare a anului 2019 are loc pe 26 decembrie si este singura eclipsă inelară din acest an , numita adesea si eclipsa “ inelului de foc”.

De fapt, O Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua, atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar. Iar Eclipsa inelara de Soare din 26 decembrie 2019 are loc in momentul de Luna Noua in Capricorn. Un inel subtire al Soarelui va înconjura luna, potrivit celebrului

astrolog Adriana Tudosa, pe site-ul său de astrologie adriana-astro.com.

Aceasta eclipsa dureaza 2 minute si 59 secunde si este vizibila in unele zone din Arabia Saudita, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Oman, India, Sri Lanka, Malaezia, Indonezia, Singapore, Insulele Mariane de Nord si Guam.

Toate eclipsele vorbesc despre schimbari, dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia.

In timpul Eclipsei de Soare, Luna este intre Pamant si Soare, oprind temporar lumina. Acuma, divinitatea stinge temporar lumina pentru pamanteni dar aprinde lumina in sufletele noastre aratandu-ne adesea intr-un mod destul de

dur ce trebuie sa lasam, schimbam, initiem, in viata noastra.

Aceasta “pana in curentul cosmic”  devine un instrument prin care universul ne trezeste, ne agita, ne smulge din tot ceea ce ne tine pe loc. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri, bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei.

Nodul Sud Lunar care sustine aceasta eclipsa accentueaza locurile in

care trebuie sa facem anumite compromisuri daca dorim ascensiunea catre spiritualitate, indica intalnirile karmice care trebuiesc rezolvate pentru a ajunge la un mod de viata lipsit de razbunari personale, de furii reprimate, de resentimente care blocheaza capacitatea de a privi alte orizonturi si de a trai in seninatate. Nodul Sud este locul in care indiferent de ce facem, are un ton ciudat al unei repetitii iar Eclipsa asociata cu Nodul Sud are o influenta saturniana si ne cere sa renuntam la energia veche, sa impartasim ceea ce avem cu ceilalti, sa dam ceea ce datoram societatii, familiei

noastre, relatiilor noastre, sa luptam impotriva limitarilor si regulilor vechi.

Cu Eclipsa de Soare in Capricorn in casa I, accentul este pus pe dezvoltarea personala. Ni se ofera o sansa de a redefini complet cine suntem, cum dorim sa fim vazuti si ce impact dorim sa producem asupra celorlalti, asupra mediului nostru. Dar pentru asta trebuie sa dam drumul anumitor obiceiuri fizice si emotionale, trecutului si tuturor povestilor care ne limiteaza si ne obliga, asa realitatea noastra se schimba. Este timpul sa “ nastem un om nou din noi”, sa tratam cu dragoste fiecare imperfectiune, sa acceptam cusururilor noastre care fac parte din noi.  Ele sunt povara noastra umana de care nu ne vom putea detasa niciodata.

Citeste continuarea…

Ultimele stiri

Parteneri