marți, iunie 22, 2021

Ce mănânci dacă vrei să ai o talie de viespe și un abdomen plat în fiecare zi. Acestea sunt cele mai bune variante. Șase produse cu care nu dai greș. Combat balonarea și te vei simți ușoară ca un fulg.

Apă călduță cu lămâie

Dacă vrei să nu te balonezi și să ai o digestie bună toată ziua începe de dimineață! Pe stomacul gol, o cană cu apă caldă și zeama de la o lămâie. Pe lângă talia subțire, îți vei accelera metabolismul, iar grăsimea nu se va mai depune.

Ciocolata neagră

Când ai poftă de dulce, alege două pătrățele de ciocolată neagră, de calitate, cu peste 70% cacao. Este un aliment care taie pofta de mâncare și stimulează metabolismul.

Afine

Sunt pline de vitamine și antioxidanți. Influențează direct felul în care organismul depozitează glucoza, iar abdomenul plat este

asigurat dacă vei consuma regulat afine.

Avocado

Este o grăsime super sănătoasă. Combate inflamația din corp și ține glicemia sub control, lucru foarte benefic, întrucât corpul obișnuiește să își facă rezerve de grăsime la nivelul taliei.

Castravetele

Este un diuretic natural, combate retenția de apă și balonarea.

Banana

Este delicioasă, sățioasă, alcalină. Bogată în fibre și potasiu, reglează pofta de mâncare și asigură sațietatea câteva ore bune.

Ultimele stiri

Parteneri