Sari la conținut

Saveta Bogdan spune ADIO bătrâneții. Cu toate că are aproape 77 de ani, artista tocmai și-a făcut o nouă intervenție estetică. „Întineresc cu 20-30 de ani”

Deși are frumoasa vârstă de 77 de ani, îndrăgita cântăreață de muzică populară Saveta Bogdan nu se sfiește să apeleze la intervenția medicului estetician pentru a se menține tânără și frumoasă.  Cadou de ziua ei, celebra cântăreață și-a mascat ridurile din jurul ochilor cu ajutorul acidului hialuronic.

Saveta Bogdan a bifat o nouă intervenție estetică

„Eu trebuie să-mi fac un retuş la faţă ca să fiu frumoasă, să întineresc cu 20-30 de ani. Îmi fac în jurul ochilor, unde este laba gâştii, aşa se zice. Să-mi bag puţin acid hialuronic. Şi să văd ce mai trebuie, să văd ce mai zice doamna doctor. Dar vreau să întineresc.

Ultima dată când am făcut, acum vreo doi ani, m-am învineţit şi m-a durut foarte tare. După două săptămâni o să văd mai bine, dar oricum doamna doctor lucrează foarte bine. Acum sper să nu fie sprâncenele saşii. Dar lucrează foarte bine. Are o mână foarte uşoară”, a dezvăluit cântăreaţa de muzică populară pentru România TV.

Saveta Bogdan nu este singura cântăreață de muzică populară ce a apelat la intervenția chirurgiei estetice. Savetei Bogdan i se alătură și alte colege precum Irina Loghin, Maria Cârneci, Elena Merişoreanu, Nicoleta Voica.

Irina Loghin și-a făcut blefaroplastie, și-a injectat botox în riduri și acid în buze

Odată cu trecerea anilor , artista a înţeles avantajele chirurgiei plastice şi a apelat la medicul estetician pentru câteva îmbunătăţiri.

Avea pleoapele căzute, aşa că şi-a făcut o blefaroplastie (n.r. elimină pielea în exces de la nivelul pleoapei) care i-a împrospătat privirea.

Apoi pentru a avea buzele mai pline şi mai rotunde, medicul i-a injectat acid hialuronic, dar şi botox la nivelul ridurilor. Nu a ascuns aceste proceduri, ba la un moment dat a povestit la tv o scenă haioasă când motanul s-a speriat după ce a văzut-o cu vânătăi pe la ochi după o operaţie.

“Recunosc, la ochi îmi atârna pielea şi am fost să o scot, dar doar de sus. Am aflat apoi de acid hialuronic şi am fost să îmi pun. În rest, am riduri de bătrâneţe, de purisăneală. Sunt totuşi nişte ani. Când m-am uitat în oglindă dimineaţa, am crezut că mor. Atât de mult m-am amuzat gândindu-mă că am ajuns să sperii şi cotoiul”, a povestit regina muzicii populare potrivit Click.ro

Nicoleta Voica şi-a pus silicoane acum 36 de ani

Nicoleta Voica are 66 de ani şi este prima femeie din România care şi-a pus silicoane. La noi nici nu se auzise despre o astfel de procedură la care ea a apelat acm 36 de ani! Pe atunci avea 30 de ani şi era nemulţumită de mărimea sânilor.

“Mi-am pus silicoane în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există aşa ceva. Nici n-am avut vreo problemă. Probleme poţi să ai dacă îţi înfigi cuţitul în piept sau sari din avion. Merg la control anual, ca orice femeie, îmi fac analizele şi mamografie”, a spus artista în urmă cu câţiva ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel