miercuri, iunie 29, 2022

Scăderea în greutate: modalități naturale de a suprima pofta de mâncare.

Toate metodele eficiente de pierdere în greutate se bazează pe un concept simplu: deficit de calorii. Într-un limbaj simplu, acest lucru s-ar putea traduce prin „arderea unui număr de calorii mai mare decât aportul tău”. Acest lucru are ca rezultat reducerea grăsimilor și, eventual, pierderea în greutate.

Metodele active, cum ar fi exercițiile fizice, sunt concentrate pe cheltuirea caloriilor, dar partea ecuației care vizează controlul aportului de calorii este locul în care intră în joc apetitul și dieta noastră.

Te-ar mai interesa: STUDIU: DEPRESIA poate fi tratată și cu PROBIOTICE...

Scăderea în greutate: modalități naturale care îți taie pofta de mâncare

Iată câteva modalități naturale de a-ți suprima pofta de mâncare și de a reduce aportul de calorii:

1. Proteine: Nutrienții de aur pentru a reduce foamea, proteinele, ne pot face să ne simțim plini pentru perioade prelungite, deoarece este nevoie de mai mult timp pentru a digera. Ne menține plini în timp ce ne furnizăm corpului material esențial pentru construirea mușchilor. Optează întotdeauna pentru o cantitate sănătoasă de proteine ​​în mesele tale pentru a-ți suprima pofta de mâncare.

2. Fibre: Asemănătoare cu proteinele, alimentele bogate în fibre pot, de asemenea, induce sațietate și vă pot ajuta să nu mâncați gustări sau să mâncați în exces într-o zi.

Te-ar mai interesa: Fructul preferat al românilor, periculos pentru să...

3. Porții: Mâncatul în porții adecvate vă poate ajuta să vă simțiți satul mai repede și vă face să mâncați mai puțin, în mod inconștient, rezultând un aport caloric mai mic.

4. Apa: Apa este un inhibitor natural al poftei de mancare, prin urmare, se recomanda sa beți multă apă în fiecare zi. Pe lângă faptul că vă menține hidratat, vă poate reduce și foamea și pofta de mâncare. Alternativ, a opta pentru un fel de mâncare pe bază de bulion sau supă ca aperitiv vă poate face să vă simțiți mai sătul mai repede și să reducă foamea.

Te-ar mai interesa: Și tu arunci cozile de cireșe? Iată cât de mult gr...

5. Mestecă bine: Mâncatul încet, mestecând bine, nu numai că îți poate stimula sănătatea digestivă, dar poate, de asemenea, induce sațietatea și suprima pofta de mâncare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private