vineri, ianuarie 22, 2021
Irina Lungu

Pe 20 iulie 2020, avem a doua luna noua in Rac, prima a fost o eclipsa de soare in rac( 21 iunie).

In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate, potrivit astrologului Adriana Tudosa.

Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Racului in harta natala a fiecaruia. Tema acestei lunatii in Rac este despre spatiul privat, un loc de refugiu, o casa, traditii si angajamente, mama, tara de origine, confortul domestic, legaturi de familie, patriotism, relatii care ofera siguranta si securitate sufletului, despre copii si bucuria copiilor( toti suntem intr-un fel copii), despre suflet. Luna in Rac este mama arhetipala, blanda, vindecatoare. Vrea ca bebelusii ei sa fie in siguranta in cuibul ei si sub aripa ei.

Din timpuri stravechi, spatiul din cer pe care il numim Rac, a avut intotdeauna o legatura cu nasterile de orice fel. In astrologia moderna, Racul, un semn cardinal de apa, este  o poarta de acces la viata, este placenta zodiacului, un loc in care nu exista sfarsituri si inceputuri definitive ci doar miscare, apa nu poate fi oprita niciodata, ci doar transformata, doar isi schimba forma.

Luna Noua  Rac ne reaminteste ca fiecare sfarsit aduce un nou inceput, la fel cum apa gaseste o cale de trecere la fel si noi putem gasi acuma o cale de a iesi dintr-un impas care ne afecteaza emotional, care ne afecteaza securitatea fizica si casnica.

Te hranesti cu negativitate, frici, invidie, ura, gelozie, barfa , rautate sau cu bunatate, iertare, compasiune, ajutor neconditionat, iubire neconditionatta, pace, armonie. Este cel mai bun moment sa schimbam “meniul sufletului”, sa ne hranim cu bunatate, iubire, iertare, pace, armonie, credinta, rabdare, acceptarea celuilat, sa ne legam de calitatile celuilalt si nu de defecte, sa avem un meniu bogat in acord cu cele noua roade ale Duhului Sfant asa cum apare in Galateni 5:22-23.

Citeste intreaga previziune astrologica AICI.