Se întâmplă azi! Intens flux energetic, care nu va fi uitat curând! Luna Plină Sturion vine cu surprize

Se întâmplă azi! Intens flux energetic, care nu va fi uitat curând! Luna Plină Sturion vine cu surprize
Se întâmplă azi! Intens flux energetic, care nu va fi uitat curând! Luna Plină Sturion vine cu surprize

Este o Lună Plină care nu va fi uitată prea curând. Știți deja că fiecare lună plină are o denumire specifică. Azi ne vom confrunta cu luna plină sturion și un flux intens energetic ne va acapara, energie ce nu va fi ușor uitată.

Într-o zi de sărbătoare, la gradul 22 în conjuncție cu Leul, Vărsătorul și planeta Venus, se vor remarca interacțiunile sociale, întâlnirile romantice și preocupările culturale.

Luna Plină a acestei nopți se petrece în semnul Vărsătorului, stârnind câteva trăsături specifice acestui semn zodiacal.

Pe 15 august avem de-a face cu o Lună plina ce ”pică” la 22 de grade în Semnul Vărsătorului. Din cauza conjuncțiilor cu alte planete, este un moment astrologic cu o încărcătură energetică alambicată, care ne va marca în această perioadă de timp.

Luna plină a lunii august mai este cunoscută de amerindieni drept luna sturionului, iar in cultura populara europeană i se mai spune și luna porumbului verde sau luna grânelor.

Accentele artistice și umanitare sunt la putere. Se amplifică sincronicitatea, atunci când Jupiter și Saturn se află în semi-sextil, fiecare semn în casa sa, pentru prima după 12 ani și la 30 de ani de când nu s-au mai aflat sincron la 14 grade în planeta de domiciliu.

Harta astrală efectuată de astrologii americani atrag atenția asupra unor trăiri magice! Este sincronicitatea însăși. Veți da peste coincidențe și vă veți surprinde uitându-vă des la ore specifice: 4:44, 3:33, 11:11, 00:00.

Ești pe cale să experimentezi o activare divină. Toată încărcătura anului, supărările și poverile sunt pe cale să capete turnură divină. Ne vom apleca mai mult spre latura spirituală, înțelegând câte chei există acolo.

Frumusețea este că aceste sentimente le simțim la nivel colectiv și toate astea datorită planetei Venus.

Această lună plină are o energie pozitivă, benefică, după tensiunile incredibile răscolite de haoticele eclipse pe care le-am experimentat.

Luna de azi vine cu un sentiment de evoluție, de solar, de bucurie, de sămânță încolțită.

Este o perioadă a speranței. Energia Leului este caldă, voioasă și plină de umanitate. Este o energie creativă, ambițioasă și inimoasă.

Vărsătorul, aflat în opoziția Leului completează axa creației înnobilând această energie cu inteligență, originalitate și dorință de cunoaștere.

Totul se îmbină perfect și armonios, în acord cu binele nostru suprem. Spiritul nostru creativ și dorința de a ne simți liberi, prosperi, vibranți se vor amplifica începând cu 15 august și două săptămâni după.

41 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox