Sari la conținut

Se întoarce iarna. Anunț făcut de meteorologi: Află cum va fi vremea săptămâna viitoare

cod galben în Romania
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Meteo: Revine iarna în România

Se întoarce iarna. Anunț făcut de meteorologi. După zilele călduroase de primăvară, meteorologii anunță o schimbare majoră, revine iarna în Capitală. Vezi cum va fi vremea în București săptămâna viitoare.

Meteorologii de la Accuweather prognozează temperaturi negative, mult mai scăzute pentru această perioadă. În București, se așteaptă cer noros în timpul zilei, cu posibilitate de precipitații slabe în intervale scurte, urmată de schimbări variabile și creșterea probabilității de ceață sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va fi în general slab. Temperatura maximă va atinge aproximativ 9 grade Celsius, în timp ce cea minimă se va situa între 2 și 4 grade Celsius.

Vremea în București săptămâna viitoare

Luni, în București, se așteaptă o încălzire a vremii, devenind mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Temperatura maximă va ajunge la 13…14 grade Celsius, iar cea minimă va oscila între 4 și 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar în timpul nopții există o probabilitate ridicată de ploaie. Vântul va fi slab și moderat. Dimineața pot apărea condiții de ceață.

Temperatura minimă în Capitală

Revine iarna
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Marți, potrivit meteorologilor, temperaturile vor scădea față de ziua precedentă, dar vor rămâne peste medie pentru această perioadă. Cerul va fi noros, cu ploi temporare, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ușoare. Temperatura maximă va atinge între 10 și 11 grade Celsius, iar cea minimă va varia între 4 și 6 grade Celsius.

Se întoarce iarna
Miercuri, temperaturile diurne vor fi apropiate de mediile normale pentru această perioadă. Se așteaptă o temperatură maximă în jurul a 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi cuprinsă între 3 și 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar local se pot înregistra ploi slabe temporare. Vântul va avea intensitate slabă până la moderată.

Cu toate acestea, iarna revine în București. Conform prognozei meteorologice realizate de specialiștii de la Accuweather, vremea se va înrăutăți în București în zilele de 14 și 15 martie.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel