Sari la conținut

Se spune că un necaz nu vine niciodată singur! Kate Middleton, încă un diagnostic dur. S-a aflat de ce afecţiune suferă

tratament cancer kate middleton
sursa foto: ABC13
Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton sunt (după cum probabil ați auzit!) pe cale să devină într-o zi regele și regina Angliei. Dar problemele de sănătate ale regelui Charles îi fac pe cei doi soți să fie neliniștiți în legătură cu posibilitatea ca acest moment să vină mai devreme decât au anticipat inițial. (Pentru informarea dvs., Regele Charles pare să se descurce foarte bine în mijlocul tratamentului său – și este chiar potențial pregătit să meargă într-o călătorie regală oficială în Australia în curând).

Prințul și Prințesa de Wales se află sub o „presiune imposibil de gestionat”

Într-un articol pentru New York Times, fostul redactor-șef al Vanity Fair, Tina Brown, scrie:

„Vestea aproape simultană a cancerului lui Charles i-a pus pe William și Catherine în apropierea înfricoșătoare a urcării pe tron exact când sperau să aibă o perioadă de ani pentru a-și crește copiii departe de ochii publicului. Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă.”

Prințesa kate Middleton
Sursă foto: Getty Images

Se pare că Prințul și Prințesa de Wales se află sub o „presiune imposibil de gestionat” din cauza ajutorului „insuficient” din partea altor membri ai familiei. Vă reamintim: Regele Charles a fost un susținător de mult timp al unei monarhii reduse și, ca atare, numărul membrilor familiei regale care lucrează este destul de scăzut.

Brown mai notează că Kate este „cel mai popular membru al familiei regale după William” *și* că „viitorul monarhiei atârnă de un fir de ață, iar acel fir este ea”.

„Un val de responsabilitate prematură se prăbușește în direcția ei și a lui William”, notează Brown înainte de a adăuga: „Înghețați, nepregătiți și cu Catherine acum grav bolnavă, Prințul și Prințesa de Wales așteaptă povara impresionantă a coroanei”.

Cine a preluat o parte dintre îndatoririle Regelui Charles

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Regina Camilla, Prințesa Anne, Prințul Edward și soția sa, Sophie, au preluat mai multe sarcini în absența Regelui Charles.

Monarhul, însă, nu ar vrea să se retragă prea mult. Surse regale spun că el ar plănui deja un turneu de două săptămâni în Australia și Noua Zeelandă alături de Camilla, demonstrând o dorință puternică de a rămâne activ.

Regele Charles pare optimist și nerăbdător să își reia îndatoririle regale, în ciuda diagnosticului crunt.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel