joi, martie 4, 2021

Luna nouă și eclipsa solară care se petrec în 15 februarie, în zodia Vărsătorului reprezintă un punct de cotitură, dar și o gură de aer proaspăt.

De la începutul anului, tot a trebuit să ne curățăm și să eliberăm ce nu ne mai este de folos. Au fost multe reziduuri ale anului trecut de care a trebuit să ne desprindem. Și noul an ne-a indus un sentiment de libertate și schimbare.

Super Luna din ianuarie, dar și eclipsa lunară au avut un rol esențial în această eliberare de energie. Ne-am făcut calculele și am renunțat la ce era de renunțat.

Interesant este că luna februarie nu va avea Lună plină. Asta ne vorbește despre un nou ciclu în viața noastră, de un suflu nou. Vom lăsa eliberările pe planul doi și vom folosi energia eclipsei de Lună Nouă pentru a planta semințele unui alt viitor.

Eclipsa de lună nouă din Vărsător este parțială, deși puternică, nu va avea intensitatea eclipsei totale de soare pe care o vom vedea în 21 august.

Energia acestei seri este diferită. Aflându-se în Vărsător, va fi o energie delicată, plină de iubire și speranță.

Spațiul pe care l-am creat de la începutul anului va fi acum umplut de energia pozitivă și amplă a eclipsei lunare din februarie.

Energia Vărsătorului ne va ajuta să vedem imaginea de ansamblu și să ne concentrăm pe felul în care acțiunile și vorbele noastre îi afectează pe cei din jur.

Sub influența acestei energii, vom putea să ne trezim și să observăm la rece consecințele acțiunilor noastre.

Vom fi puțin mai responsabili în această privință. Ni se va deschide o ușă spre o conștiință mai înaltă, cu cât vom fi mai capabili de a ne deschide inimile și mintea, cu atât mai mari șanse vom avea să ni se dea la o parte vălul de pe ochi.

Eclipsa aceasta influențează și relațiile. Cea mai importantă relație pe care o avem este cu noi înșine, așadar vom fi ghidați să ne gândim bine alături de cine dorim să ne înconjurăm.

Veți decide care e următorul pas, pe cine vreți să aveți în preajmă și la cine trebuie să renunțați, pentru a vă elibera.

Comunicarea este cuvântul de ordine al acestei eclipse. Apropiați-vă mâna de inimă și întrebați-vă: De ce am acum nevoie, pentru a mă simți complet?

Ai incredere în răspunsul pe care îl vei primi. E foarte important să fiți conștienți de voi, de ce simțiți, de ce aveți nevoie, vă și iubiți sau doar vă solicitați enorm?

Ascultați-vă vocea interioară. Rezervați-vă timp doar pentru voi, pentru meditație și grijă personală, energia Lunii este extrem de benefică și are o vibrație armonioasă în Vărsător.

Este ca un cadou din partea Universului, este o seară magică, bucurați-vă de ea.

Ultimele stiri

Parteneri