Sari la conținut

Secretele din spatele celor mai graţioase femei – Ce mânâncă într-o zi o balerină

Baletul este un sport graţios, care îţi solicită toţi muşchii. Balerinele au picioarele foarte antrente pentru a putea face acele piruiete prin aer. Cu toate acestea, figura lor pare greaţioasă şi uşoară ca un fluture. Pe lângă asta sunt foarte slabe. Oare cum reuşesc şi mai ales ce mânâncă o balerină într-o zi

Pentru că antrenamentele sunt foarte dure şi durează ore în şir acestea trebuie să consume alimente care să le dea energie.

Decât să mânânce mese pline de 3 ori pe zi acestea ciugulesc pe parcursul zilei pentru a nu obosi. Masa de dimineaţă este alcătuită din cafea, fructe şi nuci. Ele îşi ţin o punguţe cu fructe şi legume tăiate bucăţele ca nişte gustări pentru a le mânca atunci când au pauză

După antrenament acestea consumă o masp bazată pe proteine şi legume – carne de curcan cu legume sau spaghete

Pentru că ele poartă body-uri foarte strâmte acestea trebuie să evite să fie balonate. De aceea, ele încearcă să mânânce o dietă fără gluten.

„Dansatoarele mânâncă. Cel mai bine este să asculţi la ceea ce îţi spune organismul” spune una dintre balerine

De asemenea, ca orice fiinţă, pofteşte la dulciuri sau mâncăruri grase. Pentru a-şi satisface poftele, în weekend îţi îngăduie o gustare sau ciocolată cu 70% cacao pentru ceva dulce.

A.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel