Sari la conținut

Secretul celei mai simple reţete de detoxifiere! Cum absoarbe orezul toxinele din organism în doar 7 zile

Din cuprinsul articolului

O cură de detoxifiere sau curățare a organismului pentru o anumită perioadă de timp pentru eliminarea toxinelor din corp.

Toxinele încetinesc ritmul normal de funcţionare a organismului şi pot chiar să distrugă metabolismul, conducând la apariţia bolilor cronice, care se manifestă prin simptome ca moleşeală, insomnie, apariţia frecventă a virozelor respiratorii şi, în general, o scădere a imunităţii organismului.

O metodă eficientă de detoxifiere a organismului este cea cu boabe de orez.

Reteţă şi mod de adminstrare

Îţi trebuie 7 linguri de orez , o linguriţă de scorţişoară şi un litru de apă fiartă. Fierbe apa, apoi toarn-o într-un borcan încăpător. Adaugă apoi peste apă cele 7 linguri de orez şi scorţişoara. Închide ermetic borcanul, lasă-l să se răcească, apoi pune-l la rece, în frigider. Lasă-l la frigider până dimineaţa.

Dimineaţa cum te-ai trezit, după ce te-ai spălat pe dinţi, strecoară orezul şi consumă o lingură din acesta pe stomacul gol. Pune-l la loc în apa în care a stat şi păstrează-l la frigider pentru a doua zi.

Repetă procedeul timp de 7 zile şi vei curăţa organismul de toxine într-un mod simplu şi natural.

Secretul metodei de detoxifiere constă în sămânţa de orez, care are o structură de cristal, potrivit secretele.com. Când seminţele stau în apă, amidonul este înlăturat, lăsând celulele să apară. Orezul se digeră în intestin, nu în stomac, şi acţionează astfel ca un absorbant de toxine.

Prin această metodă, intestinele, vasele de sânge şi alte părţi ale corpului sunt curăţate de toxine, metale grele şi alte substanţe dăunătoare. Mai mult, curăţarea cu orez permite normalizarea metabolismului şi reglarea greutăţii.

Există totuşi o condiţie: după ce ai consumat orezul de dimineaţă, nu ai voie să mănânci nimic altceva timp de 2 ore!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel