Sari la conținut

Secretul longevității Reginei Angliei. Totul constă în acest stil de viață genial

Incredibil! La ce vârstă a ajuns Regina Elisabeta a II a și care este secretul ei. Cu toate că pare ceva simplu, puțini oameni sunt în stare să ducă o astfel de viață.

Secretul longevității Reginei Angliei. Totul constă în acest stil de viață genial

Secretul longevității Reginei Angliei. Regina Angliei a împlinit recent 96 de ani. Secretul longevității sale a fost dezvăluit de Darren McGrady, un fost bucătar în bucătăriile regale.

Alimentele pe care suverana nu le-a consumat niciodată

Există alimente pe care Regina Elisabeta a II-a nu le mănâncă niciodată. În această categorie se înscriu sandvișurile sau alte alimente care au formă pătrată sau au o margine ascuțită. Într-un interviu pentru Hello! Magazine, bucătarul familiei regale a dezvăluit că acest obicei alimentar este asociat cu o credință străveche. „Regalitățile nu servesc niciodată sandvișuri pătrate, deoarece tradiția spune că oricine le oferă mâncare cu margini ascuțite încearcă să răstoarne tronul Angliei.”

Secretul longevităţii Reginei Elisabeta. Are legătură cu stilul de viață sănătos

Darren McGrady, un fost bucătar în bucătăriile regale a făcut câteva dezvăluiri despre dieta Reginei. În mare, aceasta consumă aproximativ aceleași alimente în majoritatea zilelor.

Ceaiul mai întâi de toate. După cum știu majoritatea oamenilor, regina Elisabeta preferă ceaiul Earl Grey.

McGrady nu a dezvăluit dacă Regina Elisabeta obișnuiește sau nu să bea și o ceașcă de cafea proaspătă dimineața. Î

nsă, în privința micului dejun, Regina Elisabeta preferă să fie cât mai simplu. Se pare că un bol de cereale Special K cu câteva fructe asortate este masa ei de preferată pentru a începe ziua cum trebuie.

La ocazii speciale, se presupune se răsfața și cu puțină omletă și somon afumat.
Reginei îi place în mod special un gin și un cocktail Dubonnet înainte de a-și lua masa de prânz. În urma acestui fapt, s-a spus că Regina Elisabeta preferă pește sau pui la grătar.

Tinde să stea departe de amidon în special la mesele de prânz. Regina iubește peștele cu spanac sau dovlecei. În ceea ce privește puiul, îl preferă la grătar, însoțit de o salată.

Seara, Regina  preferă prăjitură de biscuiți cu ciocolată pentru ceaiul ei de după-amiază înainte de a lua cina. În stilul obișnuit, cu mâncăruri simple, cina urmează aceeași formulă ca și prânzul.

Preferă carnea și legumele simplu gătite. Are la dispoziție și friptură de fazan sau de căprioară, dacă Regina dorește.

În privința desertului, alături de ciocolată, Regina se bucură și de câteva căpșuni sau piersici la desert. Și pentru a termina, regina Elisabeta servește un pahar din cea mai bună șampanie, potrivit ego.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel