marți, ianuarie 25, 2022

O relație în doi este foarte ușor de distrus. Însă cea mai mare greșeală este egoismul. Atunci când ne gândim doar la noi.

Tony Robbins a explicat pentru businessinsider.com cum să clădim o relație ca în povești.

Cu cât ne vom depărta de miezul relației și nu ne vom considera un tot unitar, cu atât mai greu ne va fi să gestionăm legătura, indiferent cât de frumos a fost începutul. La început, fiindcă dorim să îi facem pe plac partenerului sau partenerei, facem orice ne roagă. Ducem gunoiul și la miezul nopții. Însă după un timp, ni se pare o jignire: Ce, suntem o menajeră, de ce să ducem gunoiul?

Te-ar mai interesa: IPS Teodosie, 3 amenzi pentru CARANTINĂ. Cum se ap...

Când vrem să părem drăguți, la început, nu refuzăm nimic.

Ce se întâmplă, cu adevărat?

Dacă te vei gândi doar la beneficiile tale din acea relație, legătura nu va fi una solidă. Într-o relație nu intri ca să primești lucruri. Dacă faci asta, mereu vei sfârși dezamăgit(ă).

Secretul este ce poți oferi. Dacă te poți îndrăgosti de cineva și faci tot posibilul ca să îi aduci fericire, vei fi la rândul tău fericit(ă).

Dacă te comporți ca la început, sfârșitul nu va veni.

Dragostea este un sentiment pe care îl oferi gratis, de bună voie. O căsnicie extraordinară este aceea în care partenerii nu cântăresc cine ce a dat.

Te-ar mai interesa: Anunț pentru părinți! Testarea rapidă în școli. Co...

Prima regulă a unei legături armonioase este să trăiești într-o stare frumoasă și senină. O stare în care ești fericit. În care nu te supără purtarea celuilalt, chiar dacă poate nu e așa cum ți-ai dori-o.

Egoismul este moartea relației. Viața e făcută din mai multe culori, nu trebuie să te superi din orice.

Un om suferă doar atunci când stă și analizează mereu ce fac ceilalți sau ce face și ce nu face el însuși.

Te-ar mai interesa: Care este vârsta ideală de apariție a menopauzei? ...

Cel mai important truc pentru a fi fericit este să te concentrezi pe ce oferi, nu pe ce primești. Clar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private