miercuri, ianuarie 26, 2022

Indiferent cat de bine sau prost merge o relatie de cuplu, momentul in care un partener il paraseste pe celalalt este resimtit, oricum, ca ceva total neasteptat si foarte dureros. Insa, cu putin obiectivitate, fiecare poate intui daca urmeaza sau nu sa fie parasit de partener, daca este atent la unele semne.

1. Este imatur

Imaturitatea unuia dintre parteneri este un semn clar ca relatia de cuplu nu o sa reziste. Este vorba, mai ales, de imaturitatea emotionala, care-l face sa se comporte ca un adolescente de 15 ani, chiar daca are mult mai multi ani.

Te-ar mai interesa: Doctor în neuroștiințe: Cum ne putem antrena minte...

2. Incepe sa petreaca tot mai mult timp cu “acei” prieteni

Orice femeie cunoaste “acei” prieteni ai iubitului ei. Este vorba de prietenii care nu pierd noptile in oras, haladuind din bar in bar, adepti ai aventurilor de-o noapte si a caror conceptie despre femei ca iubite se reduce la un singur cuvant: “o corvoada”. Daca partenerul incepe sa petreaca tot mai mult timp cu prieteni de acest fel, este un semn clar ca isi doreste sa le adopte stilul de viata si, implicit, sa te paraseasca.

3. Este tot mai absent pe social-media

Este taguit in poze cu tine sau cu prieteni “seriosi”, dar nu permite imaginilor sa apara pe profilul lui de Facebook. Nu mai interactioneaza cu tine online, iar putinele postari pe care le face sunt de natura individualista. Si acesta este un semn de distantare care, cumulat cu celelalte, poate indica faptul ca urmeaza o despartire.

Te-ar mai interesa: Vor fi temperaturi de -25 de grade, în România! Ia...

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private