sâmbătă, octombrie 1, 2022

Septembrie 2022. Horoscopul dragostei: Bat clopote de nuntă pentru ACEASTA zodie. Atenție!!! Taurii, risc de despărțire

Odată cu venirea toamnei se schimbă și dinamica relațiilor. Vor exista despărțiri, împăcări, povești noi de dragoste sau apariția copiilor.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Antena 3, despre zodiile care se despart și cele care își găsesc jumătatea în această toamnă.

Te-ar mai interesa: Mineralul esențial pentru buna funcționare a creie...

Horoscop dragoste luna septembrie: Berbec – Casă nouă, partener nou

Berbecii, mai ales cei necăsătoriți, au marea șansă să-și găsească partenerul, mai ales într-o casă nouă. Își vor lua o casă sau un apartament chiar într-o zonă bună, pentru că așa își și doreau. Au răbdare și fac lucrurile exact așa cum trebuie.

Taur – Stres și certuri

Taurul are o toamnă mai tumultoasă, pentru că se anunță mici certuri în cuplu din cauza stresului și a oboselii. Dacă sunt ambele zodii de pământ, nu e bine. Se acumulează stres și încep certurile. Vor fi nevoiți să separe munca de relație. Dacă muncești și acasă nu mai ai timp de familie, iarăși nu e bine. Se distruge o familie.

Te-ar mai interesa: Astăzi este mare sărbătoare pentru creștini. Ce ru...

Gemeni – Vacanță cu partenerul

Gemenii își dau o porție de viață și voie bună. Pleacă într-o vacanță mai romantică. Destinația este perfectă pentru a consolida povestea lor de dragoste.

Horoscop dragoste luna septembrie: Rac – Bat clopote de nuntă

Racii sunt deciși. Au dat avans, au aranjat, știu biserica și ziua. Pentru Raci bat clopote de nuntă. Vor face pasul cel mare după o cerere în căsătorie ca-n povești. Sunt romantici. Nativii și-au găsit sufletul pereche și nu mai pierd timpul. Sunt al naibii de deciși. Dacă le-a intrat la inimă, gata.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Leu – Atenție la orgoliu

Leii sunt avertizați că vor avea foarte mult de pierdut în relația de cuplu, dacă nu lasă orgoliul la o parte. Ei suferă de vedetism și să fie în lumina refletoarelor. Trebuie să-și dea seama că aceste lucruri îi vor dăunea în căsnicie.

Fecioară – Mama răniților

E pe post de pețitoare. Este cel mai bun sfătuitor pentru persoanele apropiate. Chiar dacă persoanele din jurul lor vor întâmpina dificultăți, ele vor fi mama răniților. Toamna,  ele sunt cuibul de dragoste pentru ceilalți.

Te-ar mai interesa: Cele mai bun surse naturale de melatonină, hormonu...

Horoscop dragoste luna septembrie: Balanță – Teamă de ridicol

Balanța își va face mai mult curaj să spună ceea ce simte. Ele nu prea spun ce simt. Ea trebuie să vadă, să încerce. Balanța când a pus ochii pe cineva, stă și examinează și sentimentele sunt sincere. Le este teamă să nu creadă cineva că sunt ridicole.

Scorpion – Comunicare bună

Scorpionii își pun relația pe primul loc și vorbesc mai mult despre sentimentele lor. Ei sunt în căutare. Nu prea spun te iubesc. Ei vin cu tentații.

Te-ar mai interesa: Weekend 1-2 octombrie: Evenimente cu intrare liber...

Săgetător – Vin copiii

Află că familia lor se va mări acolo unde nu sunt copii, fie unul este deja pe drum. Asta e lovitura de grație. Dacă ești căsătorit cu o femeie Săgetător, nu ai ce să mai faci.

Horoscop dragoste luna septembrie: Capricorn – Reproșuri din partea partenerului

Începând cu luna septembrie vor avea parte de multe reproșuri în cuplu din partea partenerului. Ei nu prea comunică sau facă o fac, comunică doar cât știu ei. Lipsa de comunicare produce anomalii. Ei comunică sub formă de directive.

Vărsător – Amiciție

Vor suporta toate consecințele faptelor lor. Ei au ceva acolo lăsat de Dumnezeu. Ei sunt născuți să fie cei mai buni prieteni din zodiac, dar nu și cei mai buni parteneri. E singura zodie pe care nimeni nu le poate face și înțelege.

Pești – Profunzime în sentimente

Se vor apropia foarte mult de cineva. În toamnă, acești nativi vor fi mult mai implicați și își vor exprima sentimentele mai profund.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private