joi, octombrie 6, 2022

Șerban Copoț, pus la zid pentru că are o mașină ieftină. Fostul membru al formației Animal X și actual prezentator TV la IUmor a transmis un mesaj după ce a fost făcut sărac pe motiv că are o mașină modestă.

”Asta e maşina mea de umblat prin oraş. Este un Citroen C1 din 2006. Acum câteva zile, cineva in trafic a râs de mine că sunt un ”sărak” că nu mă dau cu ceva bengos, care să mă ”scoată la valoare”.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Bă băieți, sunt sărac, urât, am şi chelit… sunt ultimul terminat. Voi sunteți cei mai tari, cu valoare, frumoşi, pensaţi, epilați şi cu succes la femei. Liniştiți-vă! Eu nu mă pot ridica la valoarea voastra deci va rog să mă ignorați că nu sunt pe jmecherie ca voi. Ați câştigat! E bine? Nu avem absolut nimic în comun şi este foarte bine aşa. Este loc şi pentru săraci ca mine sub soare”, a scris Copoț, pe Facebook.

Șerban Copoț, momente de groază după ce a făcut COVID

Cu ceva timp în urmă, prezentatorul TV a trecut prin momente dificile după ce atât el cât și familia lui au fost infectați cu COVID 19. Cu această ocazie, Șerban le-a transmis urmăritorilor săi un mesaj emoționant.

Te-ar mai interesa: Gust amar în gură: ce boli poate semnala?...

”Săptămâna trecută am făcut toți Covid. Emoții mari, febră foarte mare, dar acum suntem bine. De fiecare dată când sunt în cumpănă îmi ridic privirea şi cerşesc de la Doamne-Doamne milă şi putere. Deşi nu rup uşa bisericilor, ştiți de ce cred că mă ajută? Pentru că nu uit niciodată să Îi mulțumesc pentru absolut tot ce am.

În orice moment de bucurie, de linişte sau de împlinire Îl chem în gând alături de mine pentru că mi se pare normal să Îl am oaspete şi atunci când mi-e bine. Pace şi multă sănătate, dragilor!

Te-ar mai interesa: Guma de mestecat. Mihaela Bilic: Remediu împotriva...

P.S. Consider prea intimă relația cu El, aşadar va fi singura postare pe acest subiect şi nu vreau să pară că mă bat cu crucea în piept. Respect toate opiniile şi religiile şi am făcut această mărturisire pentru că am trecut printr-o cumpănă a vieții care te aruncă într-o introspecție mai profundă decât bani/job/succes etc.”, a fost mesajul lui Șerban Copoț pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private