miercuri, ianuarie 27, 2021

Cercetătorii irlandezi au realizat o serie de studii pentru a determina cu precizie momentul cel mai bun al zilei pentru a face sex

Ei, însă, au ales ca criteriu pentru a determina cel mai bun moment al zilei, efectul benefic pe care îl are sexul asupra stării generale de sănătate.

Studiul realizat de specialiştii de la Queen`s University din Belfast arată că momentul ideal pentru sex este dimineaţa. Ei aduc ca argument faptul că la aceste ore pielea bărbaţilor emană mai mulţi feromoni, iar nivelul de testosteron este mai ridicat ca în restul zilei, drept dovadă stând erecţiile pe care le au în mod natural dimineaţa bărbaţii.

Mirosul emanat de bărbaţi dimineaţa funcţionează ca un fel de afrodisiac natural, mai susţin cercetătorii. Sexul este un adevărat medicament, mai susţin cerectătorii.

Două partide de sex pe săptămână sunt ideale pentru a rezolva mai repede socotelile cu vreo răceală care îţi dă bătăi de cap. Nu este bine nici să exagerezi cu acest “medicament”: mai mult de 3 partide de sex pe săptămână îţi slăbesc sistemul imunitar. Un alt studiu, american de data aceasta, arată că în timpul sexului se ard cam 200-300 de calorii pe parcursul a jumătate de oră, ceea ce te ajută să îţi menţii silueta ideală.