Sari la conținut

Sfâșietor de dureros: copiii Prințesei Kate pregătiți de psihologi pentru moartea mamei lor! Noi detalii cutremurătoare ies la iveală!

Sursă foto: Profimedia
Kate Middleton alături de cei 3 copii

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer și face în prezent chimioterapie. Potrivit unor surse regale, starea ei mentală nu este deloc bună. Cei trei copii ai prințului și prințesei de Wales sunt și ei afectați de această situație, deloc ușoară.

Copiii prinților de Wales, pregătiți de psihologi

Mai exact, cei trei copii ai cuplului regal, George, Charlotte și Louis, trec și ei prin momente foarte dificile. Conform celor mai noi informații, micuții primesc consiliere psihologică pentru a face față acestei perioade grele cu care se confruntă mama lor, scrie ProTV

Kate și William au făcut tot posibilul să îi protejeze pe cei trei copii, după aflarea diagnosticului crunt.

În mod strategic, dezvăluirea diagnosticului lui Kate Middleton a fost făcută la începutul vacanței de Paște a copiilor, permițându-le acestora să le explice situația celor mici într-un mediu calm, lipsit de comentarii externe.

Ce legătură are cu moartea tragică a iubitei Lady Diana

blestemul safirului albastru
sursa foto: Chronista

Potrivit sursei citate, acest lucru reflectă lecțiile învățate după moartea tragică a Prințesei Diana, când prinții William și Harry s-au confruntat cu pierderea mamei lor fără o pregătire emoțională adecvată.

Prin urmare, în efortul de a preveni ca propriii lor copii să treacă prin traume similare, Kate și William iau măsuri pentru a se asigura că sunt pregătiți pentru orice eventualitate.

Casa Regală a fost zguduită din temelii în ultimele luni după ce Regele Charles și Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. Familia regală trece printr-o perioadă dificilă, iar cei mai vulnerabili în astfel de situații sunt copii. În timp ce lumea privește cu speranță, prințesa de Wales continuă lupta cu boala nemiloasă, inspirând astfel milioane de oameni care trec prin situații similare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel