Sari la conținut

Sfatul unui psihoterapeut pentru  femeile care sunt MINȚITE că sunt iubite: „Când un bărbat vrea să fie cu cineva, ESTE!”

cuplu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Sfatul unui psihoterapeut pentru  femeile care sunt mințite că sunt iubite: „Când un bărbat vrea să fie cu cineva, ESTE!”

Lector. univ. dr. în psihologie Onelia Pescaru, din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, a oferit o lecție valoroasă în ceea ce privește relațiile cu partenerii nehotărâți.

Într-o relație sănătoasă nu ar trebui să existe teamă de implicare. Ești cu cineva pentru că îl iubești. Punct. Scuzele sunt doar împachetări frumoase ale fricii de intimitate.

Redăm mai jos întregul mesaj al psihoterapeutului Onelia Pecscaru, pe care l-a postat pe rețelele sociale.

Aventurile amoroase explicate de un psihoterapeut specializat în terapia familiei. Cum sunt clasificate trădările din dragoste şi cauzele care le produc - Stiri Brasov - NewsBV - News Brasov

Sfatul unui psihoterapeut pentru  femeile care sunt mințite că sunt iubite: „Când un bărbat vrea să fie cu cineva, ESTE!”

„Înainte de terapie…

Fetelor din lumea- ntreagă:

Hai să ne lăsăm de povești…

Dacă un bărbat nu te sună, este pentru că nu vrea să te sune, dacă nu te invită să ieșiți, este pentru că nu vrea să te vadă, dacă te tratează ca pe un rahat, este pentru că îl interesezi cât un rahat, dacă te înșeală este pentru că nu îi placi suficient, dacă te lasă să pleci, este pentru că nu vrea să fie cu tine.

Este că nu sunt pregătit, este că tu ești femeia vieții mele, dar… este că acum nu este momentul, este că nu știu, este că trebuie să-mi organizez viața, este că da, dar nu, este că, este că, este că…

Este că, că? Este că el nu vrea! Trăim în urma jocului lui de confuzie și victimizare pentru că „săracul, el mă iubește, dar eu îl înțeleg „. Să lăsăm un lucru clar: când un bărbat vrea să fie cu cineva, ESTE! Atât de uşor. Fără atâtea complicaţii, fără atâtea minciuni, fără atâtea scuze.

Când un bărbat “leșină “ după tine, s-ar putea să-i fie frică, bineînţeles că da, dar se confruntă cu asta pentru că nu va risca să te piardă.

Nu mai fi atât de Maica Tereza din Calcutta, justificând fiecare respingere, fiecare amânare şi fiecare scuză. Pune-te tu pe primul loc.

Nu ai nevoie de cineva care nu știe ce vrea, care nu vede cât de mult valorezi, care nu vede tot ce poți aduce în viața lui.

Te rog, să nu dorești nelinişti, îndoieli și dispreț împachetate în explicații lipsite de sens. Tu meriți, MERIȚI un bărbat care știe ce are în fața lui, care te prețuiește și se străduiește în fiecare zi pentru tine.

Nu-ți mai ”roade “ unghiile pentru ceva care probabil nu va fi atât de bun pe cât crezi și dă-ți ocazia să primești tot ceea ce meriți cu un barbat care dă, te iubește.

AMINTEȘTE-ȚI: nu există bărbat speriat sau confuz.

Nici măcar nu există bărbat afectat în mod tragic de trecut, nici bărbat care are nevoie de ajutor.

Bărbaţii se împart în două categorii, doar: cei care te iubesc şi cei care nu.

Restul e o scuză.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel