Sari la conținut

Sfaturi pentru o căsnicie fericită. Învățăturile lui Iulian Bulai către George Simion: Să nu-ți bați soția/ Să strângi șosetele aruncate aiurea în casă

Sfaturi pentru o căsnicie fericită. Învățăturile lui Iulian Bulai către George Simion: Să nu-ți bați soția/ Să strângi șosetele aruncate aiurea în casă.

Deputatul USR Iulian Bulai a băgat capul în poză, în cea mai fericită zi pentru George Simion, liderul AUR.

Chiar în ziua în care George Simion s-a căsătorit religios cu Ilinca Munteanu, în satul Oveselu din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni, Iulian Bulai a ținut să-i transmită acestuia „casă de piatră”, dar și sfaturi pentru o căsnicie durabilă.

Nunta de PR a lui George Simion, transmisă live pe Facebook. Scandal în trupa Phoenix - Nicu Covaci va cânta pentru șeful AUR | Digi24

Sfaturi pentru o căsnicie fericită. Învățăturile lui Iulian Bulai către George Simion: Să nu-ți bați soția/ Să strângi șosetele aruncate aiurea în casă

Bulai a postat pe pagina de Facebook, 10 sfaturi (Plus încă unul) despre cum să să ai o căsnicie fericită, care au devenit rapid deliciul românilor. Peste 400 de oameni au comentat învățăturile deputatului USR, în cele mai comice feluri cu putință.

„Casă de piatră, George și Ilinca! Sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită:

1. Să nu-ți bați soția.

2. Să vă creșteți copiii fără violență.

3. Să faci cina în familie de 3 ori pe săptămână.

4. Să împărțiți în mod egal sarcinile domestice.

5. Joacă-te cu copiii în fiecare zi.

6. Să vă mutați repede la casa voastră.

7. Să accepți că soția ta are soluții și opinii mai bune decât ale tale.

8. Să faci curat și să strângi șosetele aruncate aiurea în casă.

9. Să înțelegi că nu ești proprietarul copiilor tăi, ci doar un vremelnic însoțitor.

10. Să nu te aștepți ca soția să te facă fericit, ci să împărtășiți unul cu altul din fericirea proprie.

PS: să știi limita dintre viața de familie și activitatea politică. Aceasta este de fapt prima regulă. Deja ai încălcat-o. Nu e bine deloc. Succes în următorii ani – e mai ușor să previi decât să repari!”, a scris Iulian Bulai.

George Simion l-a urecheat pe Bulai în Plen: „George Simion, dacă îţi plac băieţii, e mai bine să îţi asumi”

Cei doi au, după câte se pare o relație specială. În martie 2022, deputatul USR Iulian Bulai a depus o sesizare la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor şi a solicitat ca George Simion să fie sancţionat, după ce liderul AUR l-a tras de urechi în şedinţa de plen.

„Domnul Simion, care se deplasa prin sala de plen, făcând o transmisie in direct pe Facebook, mi-a adresat câteva cuvinte, subsemnatul fiind aşezat în banca din sala de plen, apoi m-a agresat fizic, apucându-mă cu degetele de ureche.

Deşi per se, aceste manifestări sunt suficiente pentru a atrage dezaprobarea publică, fiind deopotrivă de natură a prejudicia solemnitatea instituţiei Parlamentului şi a onoarei deputaţilor, doresc să aduc în atenţia dumneavoastră că domnul Simion a înţeles să continue comportamentul nedemn, repetându-mi numele cu un ton dispreţuitor”, susţine Iulian Bulai, în sesizarea transmisă în atenţia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor.

Deputatul USR a precizat în sesizare că nu a ripostat şi a păstrat „o conduită civilizată”. „În schimb, manifestările domnului Simion au fost de un nivel josnic”, a precizat Bulai la acea vreme.

Pe 22 martie, după şedinţa de plen în care s-a petrecut incidentul, Iulian Bulai a scris pe Facebook că George Simion ar trebui să îşi asume „dacă îi plac băieţii”.

„George Simion, dacă îţi plac băieţii, e mai bine să îţi asumi. Respectăm opţiunile tale intime şi te încurajăm să fii sincer, dar chiar nu are rost să fii violent cu colegii din Parlament.  Simion devine din ce în ce mai penibil. Astăzi a venit să mă tragă de ureche în Parlament. Bizar, violent şi nepotrivit gestul. Mă întreb ce om ar face acest lucru”, a scris Bulai pe pagina sa de Facebook.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: