Sari la conținut

Sfaturile maestrului Ion Cristoiu în materie de amor: Femeia spectaculoasă nu e genul meu. Prefer o femeie pe care să o descopăr eu

Sfaturile maestrului Ion Cristoiu în materie de amor: Femeia spectaculoasă nu e genul meu. Prefer o femeie pe care să o descopăr eu

Se știe că cel supranumit părintele presei românești este extrem de dicret în ceea ce privește viața personală. Se știe că este căsătorit de peste 20 de ani cu Doina Diaconu, fosta sa subalternă de la „Evenimentul Zilei”, dar până să se aşeze la casa lui, gazetarul a mai experimentat câteva relaţii.

Și totuși, Ionuţ Cristache a reuşit, în podcastul Cristache & Cristoiu, să scoată de la Ion Cristoiu detalii neștiute despre marile lui iubiri.

Sfaturile maestrului Ion Cristoiu în materie de amor

Maestrul Cristoiu a dezvăluit că a trăit câteva poveşti de iubire şi în redacţie. Iubirile sale erau de obicei tinere aspirante la postul de jurnalist și singura grijă a maestrului era să le rescrie materialele, dacă erau prost scrise.

Cristoiu obişnuia să cheme la interviu tinerele aspirante la postul de jurnalist cu un material scris. Dacă le plăcea pe fete, dar materialele scrise erau slăbuţe, gazetarul le rescria.

„Deși am avut și relații în redacții, întotdeauna le-am pus în paranteze. Îi spuneam la întâlnire să vină în mână cu materialul. Dacă era slabă, i-l scriam eu. Este o disociere uluitoare la mine. (…) Nu era vorba de îndrăgostit, ci pentru că mă făceam de râs. E vorba de faptul că în orice redacție se știe și atunci ăia încep să se ascundă”, a povestit Ion Cristoiu.

„În momentul în care s-a terminat o poveste la mine, nu mai există”

Când intra într-o nouă relație, Ion Cristoiu avea nevoie de o singură informație din partea viitoarei iubite. Voia să știe dacă aceasta mai are şi pe altcineva. Iar dacă afla că nu e singurul în inima ei, o dădea uitării pe loc.

„Vă fac o mărturisire. Când eram tânăr, în relațiile cu femeile, și au fost destul de complicate, pe mine m-a preocupat să știu dacă e cu altul sau nu. În momentul în care am aflat, am evacuat persoana aia din gândurile mele. Nu mai exista. În general, în relația bărbat-femeie, mai ales la femei, în momentul în care ea începe să se desprindă de tine, e o lecție frumoasă și se duce spre altul, nici ea nu știe. E un moment de mare ambiguitate în care ea nu s-a decis.

Și acela este momentul cel mai primejdios. Este momentul în care ea se ascunde, momentul în care ea își schimbă viața. Dar eu pentru că sunt om foarte lucid, am trăit într-o permanentă luciditate, eu sunt la pândă. Până aflu. Soția mereu îmi reproșează că uit ușor. În momentul în care s-a terminat o poveste la mine, nu mai există”, a mai spus publicistul.

Ion Cristoiu către Denise Rifai ”Nu sunteți genul meu de femeie” Ce a spus  însă jurnalistul despre soția lui VIDEO - WOWBiz

„Femeia spectaculoasă nu e genul meu”

Ion Cristoi a dezvăluit și care este genul său de femeie. Și nu, nu este Denise Rifai, după cum i-a mărturisit acesteia într-un interviu.

„În primul rând că dumneavoastră nu sunteți genul meu. De ce? Nu-mi plac femeile care au succes la bărbați pentru că asta presupune că aș putea să fiu gelos. Prefer o femeie pe care eu o descopăr. Cea care e spectaculoasă și toți bărbații se uită după ea nu e genul meu.

Din punct de vedere al înfățișării fizice, cei care mă știu de când eram mai tânăr, că mi-au plăcut femeile subțiri, chiar subțiri-subțiri, și cu plete. Adică, tot imaginea asta romantică de femeie. Cum spunea Eminescu Vă imaginați ce diafană era? Este foarte mult livresc prostesc în mine din punctul acesta de vedere”, a dezvăluit celebrul ziarist.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel