Sari la conținut

Sigur nu o să mai arunci pliculețele de ceai după ce vei afla asta. Iată ce poți face cu ele!

Sigur nu o să mai arunci pliculețele de ceai după ce vei afla asta. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat la Antena 3 cum putem refolosi pliculețele de ceai.

”Să nu aruncăm pachețelele după ce bem ceaiul. Să le aplicăm pe față, pe gât, pe ochi. Sunt foarte foarte bune pentru că noi le scoatem din apă fierbinte și fac bine dacă le aplicăm pe zone cu riduri, cu acnee sau dermatită”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

„Sau le punem într-un bol și le păstrăm mai multe zile. Turnăm un litru de apă peste ele și ne clătim părul când ne spălăm pe cap”, a mai spus aceasta.

Ritual pentru a scăpa de boli!

„E un ritual pentru a scăpa de boli într-un fel foarte interesant – e o chestie foarte-foarte veche. Se ia o funie, e bine să fie din cânepă, să fie subțirică. Ne trebuie o ață singură pe care să o punem unde avem noi o boală mai gravă: o tumoră, un ficat mai inflamat. Trebuie să fie o afecțiune mai serioasă, nu niște negi sau coșuri pe față.

Faci acest lucru când e Luna în scădere

Și o lipim de locul acela și începem să o înnodăm – și înnodăm câte un nod. Și la fiecare nod spunem: „Dezleg sănătatea, îmi leg boala/ Dezleg sănătatea, îmi leg boala…” – de 7 ori. :Și la sfârșit spui amin.

Faci acest lucru când e Luna în scădere și îngropi funia undeva, dar trebuie să fie obligatoriu peste o intersecție de drumuri, adică să traversezi cumva o intersecție de drumuri.

E bine ca funia să fie îngropată undeva

Ritualul care te scapă de boli! Când pleci de acolo nu trebuie să vorbești cu nimeni și nici să nu te uiți înapoi. Așa îți vei lăsa boala undeva. Ritualul acesta îl puteți face iarna, îngropați funia într-un ghiveci și ghiveciul îl duceți undeva peste un drum. E bine ca funia să fie îngropată undeva unde să nu o găsească cineva și să o ia. În felul acesta nu faci rău nimănui, pentru că știm că astfel de lucruri se pot transmite”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel