miercuri, septembrie 28, 2022
Silviu Mănăstire, atacat pe stradă. Primise o funcție de conducere în PNL de curând. Cunoscutul moderator de televiziune a chemat imediat Poliția, dar…

Silviu Mănăstire, fost jurnalist la Realitatea TV și B1 TV, a fost bătut pe stradă, în centrul Bucureștiului, relatează RTV.  Cunoscutul moderator TV ar fi fost atacat în centrul Capitalei, pe Bdul. Dacia, de un bărbat în jur de 40 de ani.

Moderatorul TV a chemat poliștii de la Secția 1, dar aceștia nu ar fi avut un comportament corespunzător și chiar l-au agresat, relatează RTV.

Potrivit surselor RTV, Mănăstire s-a folosit de funcția din PNL pentru a pune presiune pe niște oficiali din Poliția Română, în vederea depistării cât mai rapide a agresorului.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

Intrase de curând în PNL

Moderatorul de televiziune a intrat de curând în PNL. El ar urma să fie propulsat direct pe o funcție de conducere, cea de secretar general adjunct.

Conducerea PNL a votat, astăzi, într-o ședință desfășurată la Parlament, numirea a șase secretari generali adjuncți: Stelian Bujduveanu, viceprimar general al Capitalei,  Silviu Mănăstire, fost jurnalist, Florin Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române, Mihaela Paraschiv, fosta șefă de cabinet al fostului premier Florin Cîțu, Adrian Ciocănea, fost deputat și secretar de stat, Răzvan Prișcă, deputat.

Silviu Mănăstire a plecat de la B1 TV în luna mai 2022. În ultimii șapte ani, Mănăstire realizase emisiunea ”Dosar de politician”.

Te-ar mai interesa: O tânără de 22 ani s-a sinucis din cauza bolii Lym...

Mănăstire a fost consilierul lui Bode în 2012, când acesta a ocupat funcția de ministru al Economiei în guvernul Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit G4 Media.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private