Sari la conținut

Dana  Roba, primele declarații după ce a fost mutilată de soț: „Medicii au fost 100% convinși că o să mor”

dana roba
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Drama cumplită prin care a trecuta Dana Roba

La începutul lunii iunie, vestea că Dana Roba a fost mutilată barbar cu ciocanul de soțul său avea să șocheze o țară întreagă.

Make-up artista a ajuns la spital cu aproape zero șanse de supraviețuire, iar revenirea sa la viață a fost pusă pe seama unei minuni chiar de către medici.

La mai puțin de o lună de când a fost aproape omorâtă de tatăl celor două fetițe ale sale, Dana Roba a acordat primul interviu.

Dana  Roba, primele declarații: „Medicii au fost 100% convinși că o să mor”

Vizibil afectată și desfigurată de loviturile primate, Dana Roba a vorbit pentru prima dată despre scenele de groază prin care a trecut.

„Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață.

(…) Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.”, a declarat Dana Roba la România TV.

Dana Roba povestește mult timp ea nu a putut să se uite la fotografiile făcute după ce a fost torturată. Și totuși, în momentul în care a făcut-o, a rămas șocată, femeia spunând că arăta ca un om mort.

Din fericire, Dana Roba a reușit să se recupereze, și e de părere că Dumnezeu a luptat pentru ea și i-a dat o a doua șansă la viață.

„Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat. Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort”, a mai spus Dana Roba.

Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba

Daniel Balaciu, încă soțul Danei Roba, este cu 14 ani mai mare decât vedeta, după cum chiar ea declara în urmă cu ceva vreme și a fost arbitru de fotbal categoria 1.

Daniel Balaciu și Dana Roba erau căsătoriți din ianuarie 2016, și se afișau în public și pe rețelele sociale ca fiind un cuplu fericit. Toate postările erau despre familie, credință și fotbal.

În decembrie 2022, arbitrul Balaciu Daniel primea o diplomă de excelență în sport pentru „implicare și devotament în fotbal”. Cel care i-o oferea era Raul Cozarov, primarul orașului Gătaia.

Printre performanțele cu care Balaciu se laudă pe Facebook se numără și faptul că l-a arbitrat pe Iosif Rotariu, în sezonul 2012/2013. Fostul internațional, în vârstă de 50 de ani în acel moment, revenise pe teren și evolua pentru echipa suporterilor, ASU Poli, potrivit Gsp.

Din 2021, Balaciu a contribuit la promovarea formației locale Șemlacu Mic, unde este investitor, antrenor și jucător. Echipa nu a fost însă înscrisă încă în ligile inferioare din Timiș.

Conform unor surse judiciare, bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că și-a lovit soția pentru că aceasta ar fi avut un alt iubit. Dana Roba și tatăl fetițelor ei ar fi despărțiți de mult timp, însă locuiesc încă împreună. Soțul make-up artistei ar fi devenit gelos într-o seară în care bruneta ar fi ajuns târziu acasă și și-a ieșit din minți.

Arbitrul Daniel Balaciu  a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel