vineri, ianuarie 27, 2023

Scandal de proporții. Dani Oțil, bătut până la sânge! Prezentatorul TV și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri șocante în fața fanilor.

Prezentatorul TV a vorbit despre un moment dificil din viața sa, când a fost snopit în bătaie. Dani Oțil a povestit cum s-a ajuns aici și cum a reușit să scape cu viață în urma acestui episod violent.

„Pumi, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Unu, dacă cad sau plâng sau urlu după ajutor, eu am pierdut meciul ală. Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular la liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii. De-al dracu, m-am întors în sala de sport să mă uit la meci. (…)”, a povestit Dani Oțil.

Te-ar mai interesa: Eructațiile (râgâielile) excesive pot fi un semn d...


Dani Oțil nu a răspuns cu acceași monedă

În ciuda faprului că a fost snopit în bătaie, Dani Oțil s-a temperat și nu a răspuns cu aceeași monedă! Prezentatorul TV nu a ricoșat și nu și-a chemat întăritoare pentru a-i bate pe cei doi băieți care l-au lovit fără milă, potrivit SpyNews.

Mai mult decât atât, prezentatorul TV s-a așezat chiar lângă ei, știind încă din copilărie, când a mai avut parte de un episod asemănător, că nu este cazul să se coboare la nivelul lor și nici să-i întărâte spre un nou conflict.

„M-am pus în sală, la cinci metri de ei. Învățasem un lucru din faza unu a copilăriei mele. Când îi trece ura unui coleg, copil, frate, nu te mai poate bate, că i s-a dus ura. Trebuie să-l bați tu ca să-l repornești. M-am așezat acolo și m-am uitat la tot meciul. Ei se tot întorceau să vadă dacă zic ceva, îi mai ațăț cumva. De atunci, niciodată în Reșița, poate că povestea s-a perpetuat, poate că aia s-au plictisit, dar niciodată, nimeni nu mi-a mai vorbit urât sau să îmi dea cineva o palmă. Eu eram ca un stâlp pe lângă care se trece.” a mai povestit Dani Oțil.

Te-ar mai interesa: Cauzele urinării frecvente noaptea la femei și băr...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private