Sari la conținut

Simona Gheorghe de urgență la spital cu micuța Ana în vacanță în Grecia: „Am mers la doi medici”

Simona Gheorghe este în vacanță cu familia, în Grecia, însă nu este o vacanță tocmai reușită. Aceasta a avut parte de o surpriză neplăcută când fiica ei a început sa se simtă rău.

Prezentatoarea TV a fost nevoită să o ducă pe Ana la medic, pentru consultații, după ce fetiţa a început să se simtă rău. Ana a avut febră mai bine de 24 de ore, iar vedeta s-a speriat!

„E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soțul ei și cu cei doi copii.

Pentru a afla ce se întâmplă cu fiica sa, Simona Gheorghe a mers la doi medici, iar diagnosticul pus a fost de amigdalită acută.

Citeste si:

„Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii”, a mai scris prezentatoarea de la „Mireasa”.

Simona Gheorghe o femeie împlinită

La ora actuală este una dintre cele mai apreciate prezentatoate din România, bucurându-se de succes atât pe plan profesional, dar mai ales personal.

Prezentatoarea a dezvăluit că venirea pe lume a celor doi copii nu a fost deloc ușoară. Simona Gherghe a reușit să rămână însărcinată abia la vârsta de 39 de ani, când a născut-o pe Ana Georgia. La doi ani mai târziu, a venit pe lume Vlad Ioan, băiatul său.

”Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.