Sari la conținut

Simona Halep, primul turneu după suspendarea ITIA. Va fi însoțită de bărbatul despre care s-a speculat că ar fi mai mult decât un partener de antrenament

Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, se pregătește pentru revenirea în circuitul competițional la Miami Open, marcând astfel sfârșitul perioadei de suspendare impusă de ITIA.

Acesta va fi primul ei turneu după absența forțată, și va fi însoțită de Joao Monteiro, un partener de antrenament în legătură cu care au existat numeroase speculații privind natura relației lor.

După o decizie favorabilă din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care a redus suspendarea jucătoarei de la patru ani la doar nouă luni, Simona Halep poate să participe din nou în competiții oficiale. Cu gândul la Miami Open, primul turneu din această nouă etapă a carierei sale, care se va desfășura între 19 și 31 martie 2024, Halep și-a intensificat pregătirile, planificând să plece luni spre competiție alături de Monteiro.

Despre Monteiro, cu care a fost văzută frecvent în ultima perioadă, Halep a ținut să clarifice că relația lor este exclusiv una profesională, respingând zvonurile privind o posibilă idilă.

Simona Halep, în proces de a-și reconfigura echipa tehnică

„Am văzut numeroase speculații neadevărate legate de relația mea cu Joao Monteiro. El este partenerul meu de antrenament, atât și nimic mai mult decât atât. Vă mulțumesc!”, a declarat Halep în 2023, potrivit prosport.ro. 

Alegerea de a participa la Miami Open reprezintă pentru Simona Halep o dorință de a se reconecta cu energia pozitivă a publicului și de a simți din nou bucuria jocului, indiferent de rezultatul final. În pofida faptului că în acest moment nu are un antrenor oficial, Halep a menționat că primește sprijin din partea lui Darren și că este în proces de a-și reconfigura echipa tehnică, având deja stabilit un sparring partener din Portugalia pentru Miami și un fizioterapeut.

„Pot să spun că mă arunc puțin, la un turneu atât de mare. Dar în momentul acesta, rezultatul nu există pentru mine. Vreau doar să resimt energia publicului, să resimt bucuria de a fi pe teren, indiferent de rezultat. Este o bucurie să fiu înapoi.

Nu am antrenor. Am fost în discuții, am vorbit. Darren mă ajută foarte mult pe această parte. În momentul acesta am de ales o echipă. Nu o voi face chiar astăzi sau mâine. O să îmi iau timp să mă gândesc. Momentan am un sparring din Portugalia, care o să vină cu mine la Miami, și un fizioterapeut. După Miami o să-mi iau timp și o să aleg persoanele pe care eu le consider potrivite pentru mine”, a spus Simona Halep, la Antena 3.

Fondurile totale de premiere ale Miami Open ating suma impresionantă de 8.995.555 de dolari, iar Simona Halep este entuziasmată să revină pe teren, ultimul ei meci oficial având loc pe 29 august 2022.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel