Sari la conținut

Simptomele de CANCER pe care Monica Pop le-a ignorat: Am fost convinsă că aveam colon iritabil. De asta am hotărât să vorbesc, ca să spun oamenilor să nu facă precum am făcut eu

Monica Pop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
vitamina care trebuie luata toata viata

Din cuprinsul articolului

Simptomele de cancer pe care Monica Pop le-a ignorat. Medicul oftalmolog a suferit mult timp de anumite tulburări digestive cărora nu le-a oferit atenție și era ferm convinsă că suferă de colon iritabil.

‘Vreau să vă spun că eu sunt una dintre victimele, într-un fel a neglijenței, pentru că am avut niște tulburări digestive și le-am interpretat ca fiind colon iritabil. Și îmi treceau aceste tulburări cu tratamentul de colon iritiabil. Sigur că este mult stres la conducerea unui spital, sunt multe probleme. Astfel că nu m-am dus la timp la spital, pentru că am zis că e colon iritabil. Aveam o prietenă, o actriță care îmi zicea: Du-te și fă o ecografie!, iar eu îi răspundeam să își vadă de scena și rolul ei și să mă lase în pace pentru că eu doar colon iritabil am.’, a zis Monica Pop.

‘De abia am ajuns la Spitalul de Urgență. Una din colegele mele, Dorina Bunea, l-a chemat pe Mircea Beuran. I-am zis că dacă pune mâna pe mine îl omor, așa dureri mari aveam! Și mi-a făcut o morfină și a putut să mă examineze. Asta a fost greșeala mea, că nu m-am dus din start la investigații medicale.’, a spus Monica Pop.

dr. Monica Pop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

A crezut că suferă de colon iritabil

‘Vă spun, încă o dată, am fost convinsă că aveam colon iritabil. Și sigur că diagnosticul diferențial este o problemă în medicină. Și am fost convinsă că este colon iritabil. Repet, îmi treceau acele tulburări, crampe ș.a.m.d. cu tratamentul de colon iritabil, cu Debridat, cu antispastic și ce mai luam și totul era în regulă. Uite că nu a fost în regulă. Și e greșeala mea, repet.’, a zis Monica Pop.

‘De asta am hotărât să vorbesc, ca să spun oamenilor să nu facă precum am făcut eu, din punctul meu de vedere, cu niciun organ. Să se ducă la medic profilactic. Eu nu m-am dus nici la curativ. În primul rând, eu spun oamenilor lucruri pe ei nu le știu și anume: Sunt mulți oameni care nu au o relație bună cu medicul de familie. Prin urmare, ei trebuie să știe că obligația legală de a sta la un medic de familie este de 3 luni. După 3 luni, oricine poate să își aleagă medicul de familie oriunde dorește. Dacă cineva vrea să aibă medic de familie la Baia Mare e treaba lui. Trebuie să înțeleagă și medicii de familie asta. Adică eu doresc să spun că este voie să mergi la orice medic de familie vrei!’, a mai spus Monica Pop, potrivit Dcnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel