vineri, iunie 2, 2023

„Simulatorul MORȚII”. Trecerea în neființă poate fi experimentată de cei mai curajoși oameni cu ajutorul unui simulator VR (virtual reality), care permite o „experiență iminentă a morții”.

Ce se întâmplă când murim? O femei care au fost declarată moartă, pentru scurt timp, a vorbit despre ce a văzut. A spus că a fost „frumos”, încât s-ar întoarce înapoi.

Un alt caz este al unui bărbat care a „murit”, dar și a revenit la viață. El a spus că nu există nicio lumină la capătul tunelului sau în lumea de dincolo.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Orice ma...

Un artist „experimentează” moartea

Acum, un artist a creat o expoziție unde „experimentează” moartea. Cei care au avut curajul să participe la simularea VR au avertizat asupra anxietății.

Artistul Shaun Gladwell a creat evenimentul „Passing Electrical Storms”, care îi „ghidează pe participanți printr-o „moarte simulată”, care începe cu un infarct până la moartea creierului”.

Te întinzi pe un pat fals de spital și ești conectat la un monitor pentru bătăile inimii. Simularea poate fi atât de înfricoșătoare, încât există un personal avizat care te poate „scoate din ea”, dacă te simți prea copleșit.

Te-ar mai interesa: Simptome care apar în toate tipurile de cancer și ...

Simularea morții prin intermediul realității

Marcus Crook, un bărbat din Melbourne, a explicat cum este, de fapt, simularea morții prin intermediul realității virtuale (VR).

„Îmi imaginez de ce oamenii spun că le dă stare de anxietate și panică. Te conectează la monitor și îți spun să ridici mâna, dacă este prea mult pentru tine și vrei să renunți”, a povestit Crook.

„Ești întins, patul vibrează, intri în stop cardiac. Doctorii vin la tine. Încearcă să te resusciteze, dar nu funcționează. Apoi zbori deasupra lor, în spațiu și experiența continuă”, a mai spus acesta, potrivit mirror.co.uk.

Te-ar mai interesa: Prea mult fier în sânge. Sideremia mare, semn de a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private