marți, iunie 6, 2023

Sinéad O’Connor a fost internată la spital, la o săptămână după ce fiul ei în vârstă de 17 ani a fost găsit mort.

Cântăreața cunoscută pentru celebra melodie „Nothing Compares 2 U” le-a spus fanilor joi seară că se duce la spital pentru a primi ajutor după ce a împărtășit o serie de postări tulburătoare pe Twitter potrivit cărora plănuia să-și ia viața.

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ce ating, stric. Am rămas doar pentru el. Și acum a plecat”, a scris ea pe un cont de Twitter neverificat, legat de contul ei oficial.

Te-ar mai interesa: Greșeala pe care credincioșii o fac în BISERICĂ. P...

O’Connor – care a fost deschisă în legătură cu propriile ei lupte mentale și gânduri de sinucidere în trecut – a continuat spunând că s-a simțit „pierdută” și s-a învinuit pentru moartea fiului ei adolescent.

Mama a patru copii, a revenit asupra postărilor o oră mai târziu, scuzându-se pentru postările ei alarmante și asigurându-i pe fani că va caută asistență medicală.

„Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum în drum spre spital. Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea”, a postat ea, adăugând: „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta un timp. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere.”

Te-ar mai interesa: STUDIU. Riscul de atac de cord scade „substanțial”...

Cadavrul lui Shane O’Connor a fost descoperit pe 7 ianuarie, la două zile după ce acesta a dispărut, a confirmat sâmbătă pentru CNN compania de management a cântăreței.

O’Connor a anunțat moartea pe Twitter, spunând că „frumosul” ei fiu „a decis să pună capăt luptei sale pământești”.

„Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, însăși lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu”, a scris ea. „Fie ca el să se odihnească în pace și să nu-i urmeze nimeni exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace.”

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private