Sari la conținut

Singurul tratament care te scapă de vergeturi

Vergeturile reprezinta una dintre cele mai intalnite probleme ale femeilor, iar tratamentele pe care le aveau pana acum la dispozitie pentru a scapa de ele nu ofereau imbunatatiri vizible. Problema vergeturilor nu este una strict medicala sau estetica deoarece aceasta afecteaza femeile si la nivel emotional. De multe ori, vergeturile apar pe sani, abdomen sau fund, iar increderea in sine a femeii scade, incercand sa acopere cat mai mult zonele respective. Nici barbatii nu sunt insa feriti de problema inesteticelor striatii.

Singura metoda dovedita ca reface 82-100% pielea cu vergeturi este Biodermogeneza, adusa in Romania de catre See.Try.Buy Company si utilizata in Clinica de Reintinerire Laser Fazzada. Tratamentul este singura metoda care ajuta la recuperarea completa a pielii cu vergeturi, pentru prima oara in istoria esteticii.

Rezultatele tratamentului au fost obiectul unui studiu realizat pe tratarea vergeturilor in cazul a 2000 de pacienti, monitorizati timp de mai mult de doi ani. Biopsiile realizate de catre cercetatori au aratat cum celulele vergeturilor au ajuns la starea similara cu cea de dinaintea instalarii imperfectiunii. S-au demonstrat cresterea colagenului, a elastinei din santurile vergeturilor si productia de noi melanocite, cu alte cuvinte apar celule cu pigmentul pielii care apoi se bronzeaza.

Pentru prima oara, o metoda de tratare a vergeturilor ajuta la capacitatea acestora de a se bronza, incurajand neomelanogeneza. Foarte important in acest studiu este faptul ca efectele tratamentului au fost cele dorite si faptul ca rezultatele s-au conservat in timp, fiind tratate vergeturi vechi de la 7 la 35 de ani.

Cum actioneaza tratamentul

„Biodermogeneza asigura imbunatatirea aspectului vergeturilor indiferent de vechimea acestora. Tratamentul se realizeaza printr-o procedura precisa, prin care se poate afla inca de la inceput de cat timp este nevoie pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. In majoritatea situatiilor, sunt necesare 20 de sedinte, realizate o data la 2 zile, care dureaza in general 40 de minute. Tratamentul nu doare, ci este in general placut si relaxant, iar contraindicatii nu exista”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical clinca Fazzada.

Corina Barladeanu, directorul general si fondatorul agentiei 2ActivePR, a incercat acest tratament, cu rezultate notabile si povesteste experienta cu biodermogeneza: ”Nascuta fiind la malul marii, sunt obisnuita sa petrec toate verile pe plaja. Pielea mea rezista bine la soare si prinde un bronz frumos inca din prima zi de expunere la soare. Singura problema pe care de altfel am considerat-o insurmontabila o constituie vergeturile. Capatate in adolescenta, cand am crescut intr-un an cat altii in cinci, ajunsesem sa le ignor cu desavarsire, stiind ca nu exista nicio metoda de a de indeparta. Slava Domnului, viata ne rezerva si surprise placate. Dr. Andreea Iftimie avea insa sa imi demonstreze contrariul la inceputul acestui an cand am inceput primele sedinte de biodermogeneza. Spre surprinderea mea si a prietenelor mele care asteptau cu interes rezultatul acestui tratament, vergeturile au inceput sa se vada (si sa se simta) din ce in ce mai putin, ca efect al exfolierii acelor straturi de piele. Mai mult decat atat, serurile aplicate au lucrat foarte eficient asupra pielii care a capatat un tonus extraordinar. Succesul tratamentului de biodermageneza a fost asa de categorica incat m-a motivat sa merg la sala si sa fac si cele 50 de genuflexiuni in plus pentru ca schimbarea sa fie si mai evident. Sunt foarte fericita sa declar ca ma voi bucura de aceasta vara ca niciodata!”

Ce trebuie sa stiti despe Biodermogeneza

Atenuarea vergeturilor se realizeaza treptat, iar rezultatele incep sa fie vizibile dupa a cincea sedinta. Vergeturile sunt umplute in medie cu 83,55% datorita multiplicarii colagenului si elastinei, conform studiului realizat la Universitatea din Pisa. Rezultatele Biodermogenezei s-au vazut atat in cazul vergeturilor, al intinderii pielii, cat si in tratamentele anti-imbatranire pentru fata si gat.

De asemenea, s-a demonstrat faptul ca tratamentul nu are efecte secundare si nu cauzeaza limitari. Persoana care apeleaza la tratament se poate expune la soare imediat dupa sedinta, poate purta haine mulate, poate face bai fierbinti si exercitii fizice.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel