sâmbătă, octombrie 1, 2022

 Sinucidere în Capitală! Un bărbat s-a aruncat de la etaj, după ce polițiștii îl convinseseră să renunțe.

Caz deosebit de dramatic în București! Un bărbat în vârstă de 40 de ani a ales să își încheie socotelile cu viața, sărind în gol de la etajul patru al apartamentului în care locuia, în urmă cu câteva ore.


Un bărbat s-a aruncat de la etaj, după ce polițiștii îl convinseseră să renunțe

Totul s-ar fi întâmplat după o ceartă cu familia sa. În primă fază, bărbatul s-a urcat pe unitatea externă a aerului condiționat, de unde a amenințat că se aruncă. După ce a fost convins de oamenii legii să nu comită un astfel de gest, bărbatul a intrat din nou în casă.

Te-ar mai interesa: Cele mai sigure locuri în caz de atac nuclear. Iat...

Din păcate, după câteva ore, acesta a spart geamul uneia dintre camerele apartamentului și s-a aruncat de la etaj, impact care i-a fost fatal.

Potrivit Antena 3, la fața locului au ajuns medici, care l-au resuscitat mai bine de 30 de minute, fără succes, fiind declarat decesul.

Oamenii legii au dezvăluit că bărbatul consumase alcool și droguri înaintea sinuciderii. În urma autopsiei, medicii legiști vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Polițiștii au deschis acum un dosar penal și au sigilat apartamentul pentru a putea continua cercetările.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private