joi, martie 23, 2023

Îți prezentăm un remediu de casă care te va ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă cu lămâie, vestea bună este că acest ritual este perfect și pentru a slăbi rapid. Vei fi surprinsă de rezultate!

Tocmai când credeam că modelarea unei siluete ferme este o sarcină imposibilă, am descoperit recent că există o rețetă simplă care te poate ajuta în această sarcină. Vestea bună este că această alternativă este foarte economică și ușor de preparat cu ingrediente pe care probabil le ai deja acasă.

Te-ar mai interesa: 15 riscuri medicale şi efecte toxice ale consumulu...

Cum să scapi de o burtă cu lămâie?

Ingrediente:

  • 1 pahar de apă.
  • Sucul de la 1 lămâie.

Preparare și mod de folosire:

  • Încălziți apa 1 minut în cuptorul cu microunde.
  • Se toarnă sucul și se amestecă.
  • Beți pe stomacul gol în fiecare dimineață.
  • Veți observa că digestia dvs. se îmbunătățește în timp record


Ce poți face pentru a pierde în greutate într-o zi?

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este că slăbitul este o problemă care implică mai multe aspecte, așa că recomandarea noastră este să te adresezi unor specialiști în domeniu, cum ar fi medici, nutriționiști sau antrenori pentru a obține rezultatul visat.

Băutură care ar putea ajuta la reducerea grăsimii

Grăsimea VISCERALĂ, cunoscută și sub numele de grăsime de pe burtă, are proprietăți periculoase care pot crește riscul de afecțiuni grave de sănătate. Cercetările au identificat o anumită băutură care ar putea ajuta la reducerea acestei grăsimi în câteva săptămâni.

Te-ar mai interesa: Mărturisiri de dincolo de moarte. Mărturia unui bă...

Ascunsă adânc în cavitatea abdominală, grăsimea viscerală înconjoară organele vitale, cum ar fi ficatul, rinichii și intestinele. Această locație delicată, împreună cu proprietățile grăsimii, vă poate crește riscul de diabet, demență și anumite tipuri de cancer. Din fericire, niște modificări simple ale dietei ar putea ajuta la eliminarea vinovatului.

Spre deosebire de grăsimea subcutanată, grăsimea viscerală nu este o substanță care se depozitează chiar sub piele și pe care o puteți ciupi.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: slăbești până în 20 kg în 13 zile RA...

Acest tip de grăsime este ascunsă adânc în interiorul burții.

S-ar putea să fie departe de minte, departe de vedere, dar poate duce la probleme grave de sănătate. Așadar, ținerea sub control a acestei substanțe ar putea fi cheia.

Potrivit unei cercetări publicate în revista Nutrients, băuturile care ar putea ajuta la reducerea grăsimii periculoase de pe burtă sunt sucul de mere și varză.

Te-ar mai interesa: Avortul ar putea fi decontat de stat. Care sunt co...

Băutura care topește rapid grăsimea de pe burtă

Studiul a constatat că băutura din fructe și legume a reușit să reducă grăsimea viscerală.

Cercetătorii și-au propus să observe efectele sucului de varză și mere asupra obezității la modelele de șobolani.

Studiul a folosit două băuturi – una era compusă doar din varză și mere, iar cealaltă era fermentată cu tulpina probiotică Lactobacillus Plantarum EM izolată din kimchi.

Cantitatea de suc administrată modelelor a fost înregistrată la 10 mililitri pe kilogram de greutate corporală.

Te-ar mai interesa: Reţeta perfectă pentru curăţarea ficatului de toxi...

Cu toate acestea, sucul fermentat de varză și mere a prezentat efecte „mai substanțiale”.

Studiul a folosit două băuturi – una a constat doar din varză și mere, iar cealaltă a fost fermentată.

Un lucru de luat în considerare este că acesta este doar un singur studiu și a fost efectuat pe modele animale în loc de oameni, astfel încât ar putea fi nevoie de mai multe cercetări.

Interesant este că alimentele fermentate au fost legate anterior de o cantitate mai mică de grăsime viscerală.

De la varză la kimchi, alimentele fermentate folosesc procese anaerobe în timpul cărora microorganismele, cum ar fi drojdia și bacteriile, descompun componentele alimentelor, detaliază Heart Foundation.

Isa Kujawski, fondator și proprietar al Mea Nutrition, a declarat pentru Eat This Not That: „Unele studii au legat o creștere a bacteriilor intestinale benefice de o reducere a masei de grăsime viscerală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private