luni, iunie 21, 2021

Slabesti sanatos doar cand dieta devine un stil de viata. De aceea, este nevoie sa fie adaptata la felul tau de a fi.

Slabesti sanatos. De aici a aparut dieta Honey Hi. Daca vrei sa slabesti, insa

te-ai saturat de toate dietele stricte si absurde care ti-au fost recomandate de-a lungul timpului, aceasta poate fi o solutie.

Exista o multime de conversatii in ceea ce priveste slabitul. Unele persoane isi doresc acest lucru din tot sufletul si sunt dispuse sa faca absolut orice pentru a pierde un anumit numar de kilograme. Apoi, sunt si persoane care condamna conceptul de dieta si promoveaza ideea iubirii de sine, indiferent de aspectul fizic.

Daca esti supraponderala si esti impacata cu acest lucru, simtindu-te bine in corpul tau, este total OK. Daca vrei sa slabesti cateva kilograme pentru

bunastarea, sanatatea si stima ta de sine, este, de asemenea, 100% OK.

Slabesti sanatos. Probabil ca deja te intrebi ce este dieta Honey Hi si de ce se numeste asa. Ti-am putea spune ca, multumita ei, vei exclama zilnc in oglinda „Honey, hi!”, insa explicatia este mult mai simpla.

Dieta Honey Hi se bazeaza pe cat mai multe fructe si legume proaspete, preparate nutritive, sanatoase, dar care nu fac compromisuri la capitolul gust. Honey Hi este numele unui nou restaurant din Los Angeles, dedicat mancarii sanatoase, dar extraordinar de gustoase. Creatoarele localului, Kacie Carter si Caitlin

Sullivan, sunt prietene de peste zece ani si au decis sa se implice impreuna in acest proiect curajos.

Transformarea „dietei” in stil de viata, principiul de baza Honey Hi

Asigura-te ca 80% din farfuria ta este plina cu legume

Aceasta este una dintre ideile de baza de la care pornesc retetele Honey Hi. Nu conteaza daca legumele sunt crude, fierte, coapte, blansate sau murate. Asigura-te doar ca le incluzi in cea mai mare proportie, indiferent ca vorbim despre pranz sau cina!

CITESTE CONTINUAREA…

Ultimele stiri

Parteneri