sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Cum a reușit o femeie să ajungă de la 114 kg la 52. O tânără de 25 de ani, din Washington, care cântărea 114 kg, a decis să slăbescă după ce a rămas blocată pe un tobogan în timp ce se juca cu fiul ei în parc.

Sara Lockett spune că a luat hotărârea să-și schimbe viața după incidentul umilitor în urma căruia a fost nevoie de intervenția soțul ei pentru a o scoate din tobognul unde rămăsese blocată.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: acest tip de pește este e...

„Fiul meu a fost prea speriat să coboare singur pe tobogan și a vrut să ne dăm împreună”, a povestit Sara într-un interviu pentru Caters News, citat de Dailymail. „Așa că am încercat să alunec cu el și, când toboganul a luat o întorsătură, am rămas blocată și nu am putut coborî.”„Soțul meu a trebuit să vină și să mă tragă afară. Momentul acela este viu încă în memoria mea. Atunci am conștientizat că trebuie să încerc să fac ceva pentru a-mi recupera viața”, povestește tânăra.

Din ce cauză s-a îngrășat

Sara Lockett – mama Amelianei, de 4 ani, și a lui Roman, de 2 ani – spune că a început să ia în greutate în timpul sarcinii, suferind de preeclampsie și diabet gestațional.„E drept, nu am avut cea mai bună dietă”, a recunoscut mama. „Aș fi mâncat ce puteam în timpul zilei, apoi aș lua două cine seara și o mulțime de gustări.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Virozele nu se tratează cu antib...

Sara spune că obișnuia să consume 3000 de calorii pe zi, mâncând tarte la micul dejun, burger, pui prăjit și un suc mare cu zahăr la prânz. La cină, tânăra se delecta deseori cu pui prăjit și macaroane cu brânză.

După incidentul umilitor din parc, Sara a încercat să slăbească în mod natural, schimbându-și dieta și facând mișcare. Cu toate acestea, rezultatele s-au lăsat așteptate și, ulterior, ea a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, ceea ce i-a îngreunat pierderea în greutate. Medicii i-au sugerat să încerce o operație gastrică pentru a pierdere în greutate și pentru a ajuta la echilibrarea hormonilor.

Te-ar mai interesa: Cum să scapi de condensul de pe geamuri. Trucuri p...

Ce a presupus operația bariatrică și recuperarea

„M-am operat în septembrie 2021 și, din fericire, asigurarea mea a plătit 98% din ea”, a declarat mama. „Am avut sentimente amestecate în legătură cu operația. Eram atât de entuziasmată, dar știam că va fi și o călătorie mentală în care trebuia să lucrez la echilibrarea stilului meu de viață și a relației mele cu mâncarea.”

„După operație, am trecut prin etapele de recuperare. A trebuit să încep cu o dietă lichidă înainte de a trece la o dietă cu alimente moi, în timp ce m-am obișnuia cu noul meu stomac”, a dezvăluit ea. „Greutatea a început să scadă și a fost încurajator, dar am început să văd schimbări masive când am început să mă antrenez la șase săptămâni după operație.”Inițial tânăra a avut o greutate țintă 70 kg, dar acum cântarul a ajuns să indice 52,6 kg datorită antrenamentelor sale regulate și a noilor obiceiuri alimentare sănătoase.

Te-ar mai interesa: În multe apartamente există un aparat banal, ignor...

Acum, Sara Lockett mănâncă albușuri cu spanac și roșii la micul dejun și o farfurie mică de orez, legume la abur și curcan, la prânz. Cină cuprinde pui sau creveți înfășurați în frunze de salată în loc de tortilla, bogate în carbohidrați.

Nu e de mirare că Sara spune că acum se simte mai bine ca niciodată și că în sfârșit și-a „recuperat viața”.

„Mă simt mai bine decât m-am simțit vreodată. Pot să alerg cu copiii mei și să mă joc cu ei în parc. Cu siguranță nu trebuie să-mi fac griji că nu intru pe tobogan cu ei acum.”, a concluzionat ea.

Te-ar mai interesa: Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private