vineri, iulie 1, 2022

Scandalul gunoaielor din Capitală a dus la răspândirea șobolanilor. În combinație cu căldurile toride de afară, conform cadrelor medicale, riscăm să dăm naștere unei noi pandemii.

Medicul Monica Pop ce locuiește de peste 50 de ani în Bucureşti, ține să sublinieze că situația aceasta nu a fost niciodată întâlnită în Capitală. Mai mult, ea trage un semnal de alarmă că în aceste zile caniculare se poate declanșa o nouă epidemie.

Te-ar mai interesa: Durerea de sâni: Când ar trebui să te îngrijoreze,...

„Şobolanii sunt foarte periculoși! Dacă am terminat cu epidemia de coronavirus o să vină epidemia cu șobolani. Este nenorocire cu ei! Mai mult decât atâta patologia generată de mușcăturile lor este foarte ușor de contaminat. Ei se joacă cu focul! Nu mai vorbim de starea psihică a oamenilor.

Gândiţi-vă dacă omul acela care a pățit așa ceva nu se mai vindecă cine știe câtă vreme. Este îngrozitor, este în stare de șoc și așa o să rămână și este și bărbat. Gândiţi-vă la soția sa poate avea și copiii care au văzut așa ceva, este înfiorător.

Este un impact psihologic. Este extraordinar de greu de a scăpa de așa ceva și va trebui să meargă la psiholog. Și acum pe căldurile astea să nu poți să mai deschizi geamurile din cauza asta este incredibil”, a spus medicul Monica Pop, la Sinteza Zilei.

Te-ar mai interesa: Zodia norocoasă în luna IULIE. Ne conectăm cu focu...

O familie din Capitală s-a trezit joi dimineaţa în pat cu un şobolan de mărimea unei sticle de apă de doi litri. Animalul a ajuns la etajul 1 şi a intrat pe geamul deschis.

Femeia este la spital, în stare de şoc. Vecinii spun că din cauza gunoaielor neridicate la timp, şobolanii şi-au făcut galerii peste tot. Blocul se află pe Calea Dorobanţi, la o distanţă mică de Palatul Victoria.

Te-ar mai interesa: Demența și somnul: Ce legătură există între ele?...

„Am văzut un şobolan mare, cât o sticlă de plastic. Și am văzut că a coborât de pe veioză jos, într-o secundă am luat pătura de pe pat şi am pus pe el şi l-am aruncat pe geam. A fost o spaimă foarte mare, ne-am speriat foarte tare, soţia a început să ţipe foarte tare!

Soţia este terminată. E în stare de şoc”, a povestit locatarul.

Acesta mărturisește că niciodată nu s-a gândit că e posibil un astfel de incident.

Te-ar mai interesa: Dietă Lidia Fecioru. Cum a topit 30 de kilograme: ...

„Niciodată, niciodată! Pot să vă garantez 100%! Niciodată! În spatele blocului, am văzut foarte mult gunoi şi erau câţiva şoareci pe ele. O să vină o societate să vină să ia măsuri să punem plasă la geamuri, deci nu îmi vine să cred prin ce am trecut!

Nu se poate aşa ceva! E indmisibil! Domnul primar al Capitalei trebuie să ia măsuri, să se pună în locul nostru, să gândească că nu se poate aşa ceva! Să intre şobolanii peste noi în casă e inadmisibil aşa ceva! Vă rog, să mă credeţi din tot sufletul meu! N-aş vrea să treacă domnul primar!

Te-ar mai interesa: Dieta Oanei Roman. A topit 25 de kilograme: „...

Prin spatele blocurilor e dezastru! Nu vă spun ce mizerie şi ce miros.Domnul primar ar trebui să vină să vadă cu ochii dânsului ce trăim, ce momente!”, a mai spus acesta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private