Sari la conținut

Șocant! Mireasa și-a surprins soțul în timp ce era alăptat de mama lui. Care a fost reacția femeii

Șocant! Mireasa și-a surprins soțul în timp ce era alăptat de mama lui. Care a fost reacția femeii

Incredibil, dar adevărat! Lucruri de neimaginat se întâmplă la doi pași de noi și oameni care par normali ascund, uneori, secrete șocante.

De pildă, există bărbați care par bărbați pe dinafară, dar care, pe dinăuntru, sunt niște băieței dependenți de mămicile lor.

Șocant! Mireasa și-a surprins soțul în timp ce era alăptat de mama lui

În cadrul unui podcast pentru mirese, gazda emisiunii a povestit o întâmplare neverosimilă. Georgie Mitchell este make-up artist și organizează nunți în Marea Britanie și obișnuiește să le relateze oamenilor întâmplări uluitoare cu mirese, în podcastul „Unfiltered Bride”.

Georgie a dezvăluit recent povestea unei femei care și-a surprins iubitul în timp ce era alăptat de mama lui, chiar în ziua nunții.

Aceasta a auzit de acest caz de la o fostă colegă, care a fost martora acestei întâmplări stranii.

Georgie a povestit că prietena sa tocmai finalizeze machiajul și coafura unei mirese, iar aceasta i-a spus că trebuie să meargă la toaletă. Doar că acolo a avut parte de un adevărat șoc. Aceasta și-a găsit mirele în timp ce era alăptat de către mama sa.

Mireasa a continuat nunta. Motivele sunt necunoscute

Beth, colega de podcast, a spus: „Poftim?! De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?”, iar Georgie i-a spus: „Nu cred că știa că se întâmplă așa ceva”, potrivit DailyStar.

Beth a întrebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte, iar colega sa a explicat că, pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant.

Partea mai șocantă a poveștii de față este aceea că, potrivit lui Georgie, mireasa respectivă a continuat nunta.

În scurt timp, podcastul a ajuns viral și a strâns sute de mii de vizualizări.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel