Sari la conținut

Alăptatul în public, un subiect controversat. Ce crede Adela Popescu

La cei 35 de ani, Adela Popescu este tare fericită. A devenit de trei ori mamă, este iubită și are o carieră de succes.

Khilogramele în plus acumulate pe perioada ultimei sarcini nu au speriat-o, noua prezentatoare a show-ului „Sunt celebru! Scoate-mă de aici” spune de ce nu a urmat o dietă.

Ce crede Adela Popescu despre alăptatul în public: Soluții există

„Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă”, a declarat Adela Popescu pentru VIVA!.

„Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit, cu subiect și predicat, că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele”, a mai spus vedeta.

Alăptatul în public, un subiect controversat

Mai mult, vedeta a vorbit  despre unul dintre cele mai controversate subiecte dezbătute în ultima vreme: alăptatul în public.

„Eu am alăptat peste tot pe unde a fost nevoie. În aeroport, în avion, la mall, la restaurant, în maşină, pe marginea drumului. Copilului îi este foame şi trebuie să mănânce. Și nevoia de pipi este o nevoie fiziologică pe care trebuie să ne-o îndeplinim. Şi mergem la toaletă pentru asta, nearătându-ne părţile intime”, mai spune actrița.

Adela Popwscu: Alăptezi de câte ori îi este foame puiului

„Acelaşi lucru cred că e valabil şi când vine vorba despre alăptat. Alăptezi de câte ori îi este foame puiului, păstrând decenţa de a nu-ți arăta zonele intime. Pui o eşarfă, dacă găseşti un loc discret, te retragi acolo etc. Vă spun eu, soluţii există (zâmbește)”, conchide vedeta pentru sursa citată.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: