joi, decembrie 1, 2022

Nu există femeie care să nu se fi visat în rochie de mireasă. Dar ce interpretare are un astfel de vis? Specialiștii în interpretarea viselor, susțin că astfel de vise, frumoase în imaginația noastră, nu prevestesc ceva tocmai frumos.

Ce înseamnă când visezi mireasă

Simbolizeaza asteptari mari, care iti pot aduce dezamagiri.

In traditia populara, visul in care esti mireasa nu este un semn de bun augur. De asemenea, are semnificatie negativa si visul in care scoti o mireasa din casa, prevestind moartea.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Daca esti casatorita, visul in care esti mireasa semnifica posibile probleme in cuplu, certuri sau probleme de sanatate, iar daca visezi pe altcineva in rochie de mireasa arata ca te simti neglijata sau neapreciata.

Barbatul care viseaza ca face dragoste cu o mireasa va avea o aventura, iar daca nu cunoaste persoana care poarta rochia de mireasa inseamna ca va avea dificultati din cauza firii sale indraznete, potrivit divahair.

Desigur, visul poate avea si conotatii pozitive: daca femeia viseaza o mireasa implinita si fericita arata ca aceleasi sentimente vor fi traite si de ea in realitate, doar daca mireasa ajunge la altar pana la sfarsitul visului.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

Visul in care arunci buchetul de mireasa simbolizeaza faptul ca cineva apropiat este indragostit de tine, iar daca in vis prinzi buchetul de mireasa inseamna ca jumatatea ta iti va face o surpriza placuta.


Semnificația visului unei mirese în alte culturi

Europenii care au îmbrăţişat religia creştină spun că atunci când îţi atrag atenţia bijuteriile pe care le porţi în vis atunci când eşti mireasă, înseamnă că vei avea parte de o bucurie legată de un eveniment ce va avea loc în familia ta.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

În tradiţia arabă, se spune că dacă te visezi dansând ca mireasa, înseamnă că fie te vei mărita în curând, fie altcineva apropiat ţie va face acest pas în viitorul apropiat.

Nu în ultimul rând, hinduşii cred că dacă te vezi în vis condusă spre altar, este posibil ca cea mai mare dorinţă a ta să devină realitate.

Semnificaţiile visului în care apari ca mireasa sunt multiple. Inconştientul joacă un rol important în tot acest proces, aşa că este bine să te autoanalizezi, mai ales dacă visele de acest tip sunt recurente.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private