luni, martie 27, 2023

Într-un mod șocant, o femeie tânără a murit, din păcate, după ce o operație la nas a mers îngrozitor de rău pentru ea.

Karen Julieth Cárdenas Uribe, în vârstă de 21 de ani, din Columbia a suferit o rinoplastie care i-a lăsat plămânii plini de sânge.

Şocant! O femeie a murit după ce a suferit 6 stopuri cardiace, în urma unei operații banale

Imediat ce studenta la psihologie a ajuns acasă după operație, a leșinat și a fost dusă de urgență la spital unde a suferit mai multe stopuri cardiace.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău dacă renunți la ZAHĂR...

Deși medicii au reușit să o revigoreze pe Karen, au decis să o incubeze pentru a o ajuta să respire.

Woman, 21, dies following nose job after collapsing as soon as she got home - World News - Mirror Online

Cu toate acestea, scanările au arătat că avea cantități considerabile de sânge în plămâni, esofag și trahee, ceea ce o împiedica să respire.

Potrivit Mirror, după șase stopuri cardiace, ea a murit. Fratele lui Karen a dezvăluit că, înainte de operație sora sa era sănătoasă, în formă bună și nu a avut niciodată probleme grave de sănătate.

Sunt operațiile de rinoplastie riscante?

Conform Societății Americane de Chirurgii Plastici, remodelarea nasului a fost cea mai populară procedură cosmetică efectuată în 2020. Și în Marea Britanie, a fost o procedură extrem de populară.

Te-ar mai interesa: Rolul ceaiului de păpădie în organism. Are capacit...

Cu toate acestea, popularitatea sa a scăzut după ce femeile au început să apeleze la alternative mai sigure și mai ieftine, cum ar fi rinoplastia nechirurgicală care se face folosind filtre și durează doar 10 minute.

Și nu numai că rinoplastia chirurgicală convențională costă foarte mult, dar ar putea să fii nevoit să rămâi într-un spital câteva nopți după procedură, pentru a evita complicațiile.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci zilnic terci de ovăz? ...

Operațiile la nas sunt făcute în scopuri cosmetice, dar ar putea fi de asemenea utile pentru a permite cuiva să respire ușor.

Este o operațiune complexă, dar vine cu câteva riscuri pentru sănătate care trebuie luate în considerare înainte de a apela la acest procedeu.

Acestea includ:

  • Dificultăți permanente de respirație
  • Sângerare nazală abundentă
  • Simțul mirosului alterat
  • Peretele cartilajului deteriorat dintre nări
  • Sângerare excesivă
  • Cheaguri de sânge în vene 
  • Infecții
  • Reacție alergică la anestezie

Asigură-te că discuți despre toate complicațiile posibile înainte de a opta pentru procedură.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private