marți, mai 30, 2023

ŞOCANT! Într-o lume centrată pe sănătate, în care oamenii muncesc incredibil de mult pentru a se menține în formă la orice vârstă din viață.

Și cu toate acestea, unele evenimente din această lume aparent sănătoasă, întrec orice imaginație.

Într-un astfel de caz șocant, unei persane virgine de 24 de ani i-a crescut în mod misterios un sân în vulvă. Timp de 12 ani, ea a continuat să ignore creșterea nedureroasă și apoi a decis să o verifice.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: Diabetul poate fi un prim semn care...

ŞOCANT! Sânul unei femei a crescut în interiorul vulvei

În Journal of Medical Case Reports, experții iranieni au dezvăluit că labiile femeii sănătoase erau asemănătoare cu un penis.

Ce este un sân accesoriu? După îndepărtarea creșterii, medicii au trimis probele pentru testare și s-a descoperit că masa era făcută din cel mai bun țesut, sugerând astfel că este un sân accesoriu.

Sânii se pot forma oriunde de-a lungul liniei de lapte care începe de la axile și coboară până la piept, abdomen și inghinal. Cu toate acestea, la om, ea apare în jurul pieptului.

Numai în rare ocazii, țesutul crește în alte locuri de pe linia laptelui, cum ar fi zona inghinală și este numit sân accesoriu.

Te-ar mai interesa: Două semne incipiente de cancer de colon. Medic: O...

Se știe că afecțiunea afectează până la 6% femei, 3% bărbați și apare sub forma unui mamelon aspru. Cu toate acestea, a fi descoperit în vulvă este o apariție extrem de rară, conform medicilor.

Cancerul de sân poate apărea și în țesutul accesor al sânului, mai ales dacă este mai mare și mai dezvoltat.

Care sunt simptomele cancerului de sân

Simptomele cancerului de sân sunt:

  • Umflare și sensibilitate
  • Restricționarea mișcării brațului
  • Nodul în sâni sau axile

Dacă observați orice simptom de acest fel sau sunteți îngrijorat, ar trebui să vă consultați medicul.

Te-ar mai interesa: Simptomul trecut cu vederea care poate indica un c...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private