Sari la conținut

Șofer de ambulanță, înjunghiat în casa celui pe care venise să-l salveze

ambulanta
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Acces interzis pentru ambulanta

Un șofer de ambulanță a fost înjunghiat chiar în casa celui pe care venise să-l salveze. Ambulanța a intervenit la o adresă din Râmnicu Sărat la un bărbat care se simțea rău, când unul dintre angajații instituției a fost tăiat pe picior de un alt bărbat care se afla în locuința pacientului, scrie News.ro.

Conform unui comunicat de presă remis luni de către IPJ Buzău, incidentul s-a produs de Ziua Naţională. Agresorul a devenit recalcitrant, cerând ca prietenul său să fie tratat mai repede.

Ambulanțierul a ajuns de urgență la spital

La un moment dat, acesta l-a lovit cu un cuţit pe şoferul ambulanţei în piciorul drept. Când şi-a văzut colegul rănit, asistenta de pe ambulanță a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor. Între timp, şoferul ambulanţei a fost dus de urgenţă la spital şi internat.

„(…) La domiciliul bărbatului era prezent şi un invitat, un râmnicean în vârstă de 65 de ani. La un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă l-ar fi agresat pe unul dintre membrii echipajului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, de asemenea din Râmnicu Sărat.(…)”, se menţionează într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.

Agresorul, un bărbat de 65 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii de acte de violenţă împotriva personalului sanitar aflat în exerciţiul funcţiunii. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel