miercuri, iunie 23, 2021

Sorin Cîmpeanu „dă moda” în campania de vaccinare. „Sunt pregătit din toate perspectivele”.

Miercuri, 20 ianuarie, miniștrii cabinetului Cîțu au fost vaccinați cu prima doză de vaccin anti-covid. Vedeta

momentului a fost, de departe, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Acesta s-a prezentat la Spitalul Militar îmbrăcat într-o o cămașă specială, prevăzută cu o inovație vestimentară neașteptată. O „fereastră pentru vaccinare” pe mânecă.

Cămașa ministrului avea pe brațul stâng un fel de petic prins cu scai. Această inovație vestimentară a permis asistenetei un acces rapid la braț, fără a mai fi nevoie ca Sorin Cîmpeanu să dezbrace cămașa.

„Cămașa dvs. seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!”, a glumit asistenta care l-a vaccinat pe Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educației le-a explicat

celor prezenți că obiectul vestimentar îl are de mai mult timp. Acesta a fost nevoit să facă mai multe vaccinuri pentru boli rare, deoarece în trecut a călătorit în câteva state exotice. Iată momentul:

– O, dar ce cămașă specială aveți, domnul ministru!

– Eu sunt obișnuit cu vaccinarea, domnule ministru!

– Cămașa dvs seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!

– Nu, am fost într-un singur an în mai multe state mai ciudate.

Sorin Cîmpeanu a explicat ulterior căeste unul dintre cei foarte pregătiți pentru vaccinare, „din toate perspectivele”.

„Am

participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU, ocazie cu care am fost în peste 70 de ţări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice pentru zonele respective. Ocazie cu care am reuşit să fiu pregătit. Sunt unul dintre cei foarte pregătiţi cu privire la actul de vaccinare, din toate perspectivele”, a declarat ministrul Educației.

Ultimele stiri

Parteneri