duminică, august 14, 2022

Soția lui Dacian Cioloș se simte discriminată. „Care e diferența între o imunizare naturală facută cu boala și o imunizare indusă?”

Soția co-președintelui USR-PLUS Dacian Cioloș a dezvăluit pe contul său de Facebook că se simte năucită de ceea ce i s-a întâmplat la Aeroportul Otopeni. Valérie Cioloş-Villemin este nevoită să stea în carantină, deși susține că are „anticorpi” pentru că a făcut Covid în urmă cu doar trei luni.

Te-ar mai interesa: Boala tăcută de care nici nu îți dai seama că poți...

Soția lui Dacian Cioloș se simte discriminată

„Surpriza la aeroportul din Bucuresti.

Vin din Franta unde am plecat o saptamina sa-mi vad parintii. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cantarit inainte de a pleca. M-am informat (mi a luat o jumatate de zi…): sa nu fac rau nimanui, sa pot respecta regulile, sa imi pot tine cursul MBSR in sala la intoarcere.

*Cand am plecat, Franta era pe lista “galbena”. A trecut in “rosu” – asa, de la o zi la alta. Ghinion!

*La intoarcere am aflat ca sunt obligata sa intru in carantina. Ok.

„Care e diferența între o imunizare naturală facută cu boala și o imunizare indusă?”

*Dar am facut Covid acum mai putin de 3 luni deci in mod normal sunt imunizata. Nu conteaza. Tot in carantina trebuie sa stau.

Te-ar mai interesa: Diabet: acestea sunt câteva simptome tăcute ale bo...

*Daca eram vaccinata, nu eram pusa in carantina cu toate ca tot de anticorpi și imunizare vorbim si la cei vaccinati si la cei care au făcut boala. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare?

Care e diferenta intre o imunizare naturala facuta cu boala si o imunizare indusa?

Intreb. Pe buna”, a scris Valérie Cioloş-Villemin pe contul său de Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private