Sari la conținut

Dana Roba face mărturisiri șocante despre ziua în care a fost mutilată: „M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge. Nici măcar tatăl meu nu m-a recunoscut când am coborât din ambulanța”

Dana Roba a vorbit la Acces Direct despre calvarul prin care a trecut după ce soțul ei a mutilat-o. Femeia a povestit că bărbatul o amenința în permanență și că nici familia ei nu a mai putut să o recunoască după ce a ajuns la spital, ținând cont de rănile pe care le suferise.

Dana Roba a trăit un adevărat coșmar după ce a fost mutilată de soțul ei. Vedeta a fost de acord să relateze chinul pe care l-a trăit, afirmând că absolut niciun medic nu îi dădea vreo speranță de supraviețuire în urma mutilării de către soțul ei.

Tatăl Danei Roba nu a recunoscut-o pe fiica sa după ce a ajuns la spital

Femeia a declarat că se luptă de mai bine de o lună de zile pentru a se salva și, mai ales, pentru a le fi alături cele două fiice ale sale.

Dana Roba a declarat că a ajuns în stare critică la spital după ce a fost mutilată cu un ciocan de către soțul ei, scrie Spynews.

Acesta a lăsat-o timp de patru ore întinsă într-o baltă de sânge, iar mai târziu, atunci când a ajuns la spital, vedeta a devenit de nerecunoscut. De altfel, nici părintele ei nu știa că este vorba despre fiica lui.

Citeste si:

Vedeta presupune că agresiunea a fost premeditată, întrucât nu știa de existența ciocanului în casă.

Cu toate că a trecut prin cel mai cumplit coșmar din viața sa, Dana Roba este sigură că va trece peste el și va fi supusă altor trei operații. Make-up artistul a spus că își dorea de ceva timp divorțul, însă bărbatul ei nu a acceptat acest lucru.

„Mă lupt să mă fac bine în fiecare zi, pentru că mă lupt să mă fac bine în fiecare zi și credeți-mă că este miracol că Dumnezeu m-a ținut în viață. Pentru că niciun medic nu mi-a dat o șansă la viață când am ajuns, nici măcar tatăl meu nu m-a recunoscut când am coborât din ambulanța, nu știa cine sunt, arătam ca un om mort, mai aveam suflare că așa a vrut Dumnezeu, după ce acest monstru de bărbat m-a mutilat și m-a distrus. Era cât pe ce să mor. M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge”, a povestit Dana Roba, la Acces Direct.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.